Φουλ του Ρήγα στον Σταυρό του Νότου ClubΦουλ του Ρήγα στον Σταυρό του Νότου Club

O Σταυρός του Νότου ανοίγει τις πύλες του για τη φθινοπωρινή περίοδο και σας προσκαλεί σε μία μουσική βραδιά, την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, όπου θα φιλοξενεί τους μοναδικούς «Φουλ του Ρήγα».

Μια «ασυμβίβαστη» μπάντα, που κινείται με ευκολία ανάμεσα σε διαφορετικά μουσικά ήδη, συνθέτοντας έναν ιδιαίτερο και ολόφρεσκο δικό της μουσικό αποτέλεσμα! Η reggae, το hip hop και η Rock κατατάσσονται ξεκάθαρα στις επιρροές της μουσικής τους παλέτας, όπου τα μουσικά σύνορα καταργούνται.

«Οι Φουλ του Ρήγα» δημιουργήθηκαν το 2014 από την αγάπη του Ρήγα Σκεπετάρη για να δώσει μία νέα και πλουσιότερη ηχητική μορφή στους στίχους του, παντρεύοντας διαφορετικά μουσικά είδη και όργανα με βάση το hip hop, τη reggae, τη funk και τη rock μουσική. Ο ακροατής θα έχει την ευκαιρία να ακούσει μοναδικά & διαφορετικά κομμάτια. Μπορεί να ακούς ένα κομμάτι Hip Hop με κοινωνικό στίχο και ξαφνικά να βρεθείς να χορεύεις σε Ska ρυθμούς και να ακούς ένα κομμάτι για την παιδική σου ηλικία.

Οι «Φουλ του Ρήγα» έχουν διασκευάσει και θα παρουσιάσουν αγαπημένα τραγούδια διαχρονικής αξίας μεγάλων δημιουργών. Ελληνικά, Αγγλικά, ακόμη και Ισπανόφωνα, διασκευασμένα με τρόπο που δεν τα έχουμε ξανά ακούσει και σίγουρα οι διακυμάνσεις και οι δυναμικές τους είναι μερικά από τα στοιχεία που θα κερδίσουν την προσοχή και το χειροκρότημα μας.

Φωνητικά: Ρήγας Σκεπετάρης
Drums: Ορέστης Γράβαρης
Κιθάρα: Νίκος Προμπονάς
Πλήκτρα: Ερμής Γεωργιάδης
Κρουστά: Νάνσυ Αγγελάκη
Μπάσο: Φάνης Τσουγκριάνης

Ώρα Έναρξης 22.00
Είσοδος 12 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 9226975