Vegan Life Festival

Το Vegan Life Festival επιστρέφει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην Αθήνα, για να δείξει σε όλο τον κόσμο πώς το να είσαι vegan είναι εύκολο, οικονομικό, διασκεδαστικό και έχει πάρα πολλά οφέλη σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο! 

Μετά από την τεράστια επιτυχία του περσινού Vegan Life Festival Athens, το οποίο επισκέφτηκαν πάνω από 18.000 άτομα σε μία μόνο ημέρα, το Vegan Life Festival επιστρέφει πλέον διήμερο στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 5 και 6 Οκτωβρίου για το μεγαλύτερο vegan event που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα!

Ο vegan τρόπος ζωής μετατρέπεται σε κίνημα που συνεχώς κερδίζει έδαφος παγκοσμίως! Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει ομιλίες, εργαστήρια, ενημερωτικό υλικό, δραστηριότητες για παιδιά, τη μεγαλύτερη έκθεση vegan προϊόντων, καθώς και πολύ, λαχταριστό, vegan φαγητό που θα επιμεληθούν οι καλύτερες vegan και vegan friendly επιχειρήσεις εστίασης!

Το Vegan Life Festival 2019 απευθύνεται σε όλους και όλες που ενδιαφέρονται για τον vegan τρόπο ζωής, τα ζώα, το περιβάλλον, την υγεία τους και θέλουν να ενημερωθούν για τα πολλαπλά οφέλη του, τόσο από καταξιωμένα μέλη της επιστημονικής κοινότητας όσο και από ενεργά μέλη της vegan κοινότητας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.