Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος και 13ο Ioannina Lake Run: Μια συνεργασία που έσπασε κάθε ρεκόρ!

Τρέξαμε, ξεπεράσαμε τα όρια, χαμογελάσαμε, συγκινηθήκαμε! Για μια ακόμα χρονιά, το 13ο Ioannina Lake Run μας χάρισε μοναδικές στιγμές που έγιναν αγαπημένες αναμνήσεις! Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος ήταν και φέτος αναπόσπαστο κομμάτι της ομορφότερης διαδρομής της Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε στις 21 – 22 Σεπτεμβρίου!

Για δύο ημέρες από την εκκίνηση μέχρι τον τερματισμό, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος βρέθηκε δίπλα στους 3.500 μικρούς και μεγάλους συμμετέχοντες. Η διοργάνωση πλαισιώθηκε με τους αγώνες των 30χλμ., των 10χλμ., των 5χλμ., ενώ η αρχή της πρώτης ημέρας έγινε με τον Παραλίμνιο Δρόμο 1χλμ. για ΑμεΑ, όπου συμμετείχαν άτομα με αναπηρία και οι συνοδοί τους, δίνοντας το ηχηρό μήνυμα πως ο αθλητισμός είναι για όλους.

Γονείς και παιδιά έτρεξαν στο Family Run, διασκεδάζοντας, ενώ πέρασαν τη γραμμή του τερματισμού χέρι – χέρι. Ο πολύπλευρος χαρακτήρας της διοργάνωσης ολοκληρώθηκε με τον αγώνα «Μαμά – Καρότσι», όπου μαμάδες και μπαμπάδες έτρεξαν μαζί με τα παιδιά τους στο καρότσι. Στα μεγάλα χαμόγελα και στις μεγάλες στιγμές της φετινής διοργάνωσης που έγιναν αξέχαστες εμπειρίες, η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. έδωσε το «παρών» όχι μόνο ως υπερήφανος χορηγός, αλλά και με τη μοναδική Vikos Running Team, στην οποία συμμετείχαν 80 εργαζόμενοι και φίλοι της εταιρείας.   

Το Ioannina Lake Run κάθε χρόνο ανεβάζει τον πήχη όλο και ψηλότερα με περισσότερα ρεκόρ συμμετοχών. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος είναι φυσικά δίπλα του, ως μεγάλος χορηγός συνεχίζοντας να υποστηρίζει έμπρακτα κάθε μεγάλο αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός στην πόλη των Ιωαννίνων. 

Για την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά ενώ ταυτόχρονα αποτελεί το βασικό προμηθευτή των μεγαλύτερων αλυσίδων super market. 

Η προσήλωση της εταιρείας στην ολική ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της, οδήγησαν το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» στην κατάκτηση της 1ης θέσης, με μερίδιο αγοράς σε λίτρα 20,00%. Μία θέση που κατέχει από το 2006 έως και σήμερα. Επιπλέον, το 2014, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών, λανσάροντας 8 διαφορετικές γεύσεις και δημιουργώντας, παράλληλα, μία νέα κατηγορία προϊόντων, τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος», τα μόνα αναψυκτικά στην Ελληνική αγορά από Φυσικό Μεταλλικό Νερό (Βίκος Cola, Βίκος Cola Στέβια, Βίκος Λεμονάδα,  Βίκος Πορτοκαλάδα κ.α.).

Σε ιδιόκτητες εκτάσεις, 223 στρεμμάτων, βρίσκονται οι εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 65.800m2, όπου η εταιρεία απασχολεί άμεσα 300 εργαζόμενους, αξιοποιεί 7 πηγές νερού και διαθέτει 30 γραμμές παραγωγής, εκ των οποίων οι 13 είναι γραμμές εμφιάλωσης νερού και αναψυκτικών.