Αρχική / Εκπαίδευση / StartupNowForum: επιστρέφει ανανεωμένο το 2019!

StartupNowForum: επιστρέφει ανανεωμένο το 2019!

Από την Ελευσίνα στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 23 με 24 Οκτωβρίου. Το StartupNowForum, επιστρέφει αναβαθμισμένο το 2019 προσφέροντας μέσα σε δύο μέρες όλα τα απαραίτητα εργαλεία στους συμμετέχοντες για να κλείσουν εμπορικές συμφωνίες ή επιχειρηματικές συνεργασίες.

Αποτελεί ένα πολυσυνέδριο Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Τεχνολογίας που συνδέει startups, νέους επιχειρηματίες, επενδυτές, καθιερωμένες επιχειρήσεις, δημόσιους οργανισμούς και δομές υποστήριξης του οικοσυστήματος καινοτομίας.

Διοργανωτές 

Το πολυσυνέδριο διοργανώνεται από το AthensDigitalLab του Δήμου Αθηναίων, την MantisBusinessInnovation και το Innovathens powered by SAMSUNG.

Δράσεις

• B2B&B2G Meetings & Networking: App & Platform σε iOS & Android (StartupNow Forum App)

• Έκθεση Startups, VCs, Οργανισμών και Επιχειρήσεων

• StartupNowAwards – Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Εξέλιξης

• 35+ Ομιλίες σε 10 θεματικές ενότητες (100+ ομιλητές) και 20+ Workshops

• Πλατφόρμα αξιολόγησης όλων των νέων εταιριών – MantisIMS

Το οικοσύστημα πίσω από το StartupNowForum

Το SUNF πραγματοποιείται σε συνεργασία με ποικίλους φορείς της επιχειρηματικής σκηνής της Ελλάδας: επενδυτικοί φορείς (VCs&AngelInvestorNetworks), ιδιωτικές εταιρείες, δημόσιοι φορείς, ακαδημαϊκά ιδρύματα και δομές υποστήριξης. Τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ESUUnit) ενώτην δράση στηρίζουν ήδη κολοσσοί της επιχειρηματικής σκηνής της χώρας, όπως η Ανταποδοτική Ανακύκλωση, η Eurobank, ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια και ο όμιλος ΤΙΤΑΝ, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να ανακοινωθούν όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν.

Παράλληλη Δράση GreenTechSymposium

Το GreenTechSymposium είναι ένα διαφορετικό επιστημονικό συνέδριο υπό την επιστημονική επιμέλεια της Μονάδας Οικονομικής Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης ΕΜΠ, που έχει ως στόχο να συνδέσει την ακαδημαϊκή κοινότητα με τον παραγωγικό ιστό της χώρας μας.Κατά τη διάρκειά του, θα παρουσιαστούνοι καινοτομίες Ελλήνων ερευνητών και των ελληνικών startups στους τομείς Ενέργειας, Περιβάλλοντος, Διαχείρισης Απορριμμάτων, Έξυπνων Πόλεων, Νέων Προηγμένων Υλικώνκαι Συστημάτων Ευφυούς Ελέγχου.

Deadline για τα Early Bird Tickets και για συμμετοχή στην Έκθεση 06/10/201

Αρθρογράφος: Youthspot Team

Το youthspot.eu είναι ένα φρέσκο, νεανικό site. Η φιλοσοφία μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα site το οποίο να είναι το νέο, φρέσκο hot spot, ένας διαδικτυακός τόπος όπου οι νέοι θα μπορούν να ενημερώνονται για θέματα που τους αφορούν και παράλληλα να ψυχαγωγούνται.
Δείτε όλους τους αρθρογράφους

Δείτε επίσης

Ημερίδα με τίτλο «Γράψε το σωστό κώδικα για την καριέρα σου: TOP 10 IT Management Skills»

Κοινοποίησε το άρθρο: Facebook Twitter Email LinkedIn Mix Το Γραφείο Διασύνδεσης και το Δ.Π.Μ.Σ. στα ...

Tech Talent Bootcamp: Δωρεάν μαθήματα προγραμματισμού σε Front-End Development

Κοινοποίησε το άρθρο: Facebook Twitter Email LinkedIn Mix Η Socialinnov, ο εκπαιδευτικός βραχίονας του Found.ation, ...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share via
Copy link
Powered by Social Snap