Ξεχώρισε τώρα με τα νέα VRCT Jacket της adidas!

Οι άνθρωποι, τόσο οι παλαιότεροι όσο και οι σύγχρονοι, έχουν την τάση και την ανάγκη να ξεχωρίζουν.

Είτε με το στυλ τους, των ρούχων που επιλέγουν, τον τρόπο κουρέματος, των ιδιαίτερων τατουάζ τους, ή ακόμα και μέσω του τρόπου ζωής τους, η ανάγκη αυτή δεν φαίνεται να αλλάζει όσα χρόνια και αν περάσουν.

Στην εποχή μας, αυτή η ανάγκη είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Όλοι θέλουμε να ξεχωρίζουμε από τους πολλούς. Όλοι θέλουμε να έχουμε πάνω μας ένα χαρακτηριστικό που μας διαφοροποιεί και μας κάνει να νιώθουμε ξεχωριστοί! Πως γίνεται να πετύχουμε κάτι τέτοιο όταν το στυλ μας είναι πιο αθλητικό και προτιμάμε φόρμες και ευκολοφόρετα τζάκετ;

FW19 V.City Jacket

Αυτήν την ανάγκη ανίχνευσε η adidas και δημιούργησε για εμάς μια σύγχρονη εκδοχή των κλασικών letterman jackets. Ο σχεδιάσμός του VRCT jacket είναι τέτοιος που μπορεί κάποιος να το φοράει πριν και μετά την προπόνηση, και εξαιτίας του μαλακού υφάσματος με τη διπλή πλέξη, το καθιστά ιδανικό να το φοράμε όλο το χρόνο.

Η διαφορά της μοντέρνας εκδοχής από την παλαιά βρίσκεται στα patches του Jacket. Το VRCT Jacket, έρχεται με ένα κλασικό adidasAteam patch, το οποίο αφαιρείται εύκολα για να το αλλάζεις και να το τροποποιείς ώστε να γράφει τη δική σου δήλωση. Το λείο νάυλον σε συνδυασμό με τα ελαστικά τμήματά στην πίσω πλευρά του VRCT jacket προσφέρουν μεγάλη άνεση και απίστευτη ελευθερία κινήσεων. Φυσικά, οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορα! Το διαφορετικό χρώμα του patch είναι αυτό που προσδίδει τη χαρακτηριστική του αθλητική εμφάνιση. Αυτό όμως που κάνει μοναδικό το VRCT jacket είναι η δυνατότητα να επέμβουμε στο ρούχο και να του δώσουμε το δικό μας προσωπικό χαρακτήρα. Τα adidas stores και η επίσημη ιστοσελίδα της adidas (adidas.com), μας παρέχουν αυτήν τη δυνατότητα.

Αν είσαι από τους ανθρώπους που θέλουν να ξεχωρίζουν και να περνούν μηνύματα, αυτός είναι ο πιο εύκολος και ο πιο άμεσος τρόπος να το κάνεις. Δεν είναι λίγοι οι αθλητές που έχουν προχωρήσει και έχουν φτιάξει τα δικά τους patches. Ο James Harden έχοντας σαν έμπνευση την οικογένεια του η οποία του χάρισε την αυτοπεποίθηση και το προσωπικό του στυλ, έφτιαξε το patchFAMILY”. Η Denise Schindler (Παραολυμπιονίκης ποδηλασίας), θέλοντας να προκαλέσει το κοινωνικό στερεότυπο της «τελειότητας», έγραψε “IMPERFECT”. Η καλλιτέχνης και χορεύτρια Mette Towley, γράφει τη δική της ιστορία με το patch “ΑUTHOR”. Ο Paulo Dybala (Ποδοσφαιριστής της Juventus), πέτυχε όσα έχει κερδίσει μέχρι σήμερα με τις θυσίες τόσο του ίδιου όσο και της οικογένειάς του. Το patch του γράφει “SACRIFICE”. Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής κολύμβησης, Ning Zetao, επέλεξε τη λέξη “BRAVE” για το patch του λόγω της γενναιότητας που έδειξε υπερασπίζοντας αυτά που πιστεύει. Τέλος, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο γνωστός Έλληνας τεννίστας, πιστεύοντας στο όνειρό του να γίνει πρωταθλητής σχημάτισε στο patch του τη λέξη “BELIEVER”.

Αν λοιπόν θέλεις και εσύ να εκφράσεις την προσωπικότητά σου και να μετατρέψεις ένα κλασικό Jacket σε κάτι ξεχωριστό, τώρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις!

FW19 V.City Jacket

Τα VRCT jackets έκαναν την εμφάνισή τους στα καταστήματα στις 12 Σεπτεμβρίου και μπορείτε να τα βρείτε σε ποικιλία χρωμάτων στα καταστήματα της adidas και στο adidas.com.

Ανακάλυψε τις ιστορίες πίσω από τα patches των αθλητών εδώ.