Σάκης Ρουβάς, Στέλιος Ρόκκος και Έλενα Παπαρίζου έρχονται στο Estate

Ο Σάκης Ρουβάς, ο Στέλιος Ρόκκος και η Έλενα Παπαρίζου αρχίζουν τις εμφανίσεις τους στο «Estate».

Ο κανόνας είναι σαφής: ό,τι επιτυχημένο, αληθινό και ξεχωριστό, δεν αλλάζει. Μόνο ενισχύεται με κάτι αντάξιό του!

Ο Σάκης Ρουβάς και ο Στέλιος Ρόκκος μετά από μία εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη επιστρέφουν στο «Estate» και υποδέχονται τη μία και μοναδική Έλενα Παπαρίζου.

Ο απόλυτος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς, η «Number One» ντίβα της pop Έλενα Παπαρίζου και ο εκρηκτικός και πάντα ξεχωριστός Στέλιος Ρόκκος ανεβάζουν τον πήχη της διασκέδασης κάνοντας πρεμιέρα το Σάββατο 19 Οκτωβρίου.

It’s party time με τρεις καταξιωμένους καλλιτέχνες, που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία, με πολύ μεγάλες επιτυχίες, σπουδαία τραγούδια,και ανεπανάληπτη σκηνική παρουσία, να ενώνουν τις δυνάμεις τους και να απογειώνουν τις βραδιές μας. 

Τρεις δυναμικές, άμεσες και επικοινωνιακές προσωπικότητες, ο Σάκης Ρουβάς, ο Στέλιος Ρόκκος και η Έλενα Παπαρίζου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα μεταμορφώνουν το «Estate» στο πιο «in» club της Αθήνας, με το κοινό να ζει εκρηκτικές βραδιές.

Μαζί τους η Στεφανία Ρίζου.

Στο «Estate» θα έχουν μαέστρους τον Κώστα Μηλιωτάκη και τον Αντώνη Χόνδρο, ενώ τις χορογραφίες υπογράφει η Chali Jennings.

Ραντεβού λοιπόν κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο «Estate», (Ανδρονίκου 3, Αθήνα 118 54, τηλέφωνο: 210 3469154). Ώρα έναρξης 23.00

READ MORE:  Μίλτος Πασχαλίδης: ζωντανά από τον Σταυρό του Νότου

Η McKinsey διοργανώνει για άλλη μια χρονιά το Next Generation Women Leaders Award

Αλέξανδρος Κτιστάκης στο Σταυρό του Νότου Club