Αρχική / Going Out / Actress + Young Paint στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Actress + Young Paint στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Actress + Young Paint
στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Ο αινιγματικός και πολυσύνθετος παραγωγός της ηλεκτρονικής μουσικής Actress, μαζί με το alter ego του “Young Paint”, σε ένα μοναδικό οπτικοακουστικό show στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Μπορεί η ηλεκτρονική μουσική να αποκτήσει ποτέ την αμεσότητα, τη ζεστασιά και τη φυσικότητα των ακουστικών οργάνων; Έχει τη δυνατότητα να αναπτυχθεί με την ίδια λογική που ακολουθεί η δημιουργία ενός συμφωνικού έργου ή ενός τραγουδιού;

Σ’ αυτά τα ερωτήματα δίνει πολύ πειστικές απαντήσεις ο Darren Cunningham, από τους πρωτοπόρους της πειραματικής βρετανικής σκηνής, που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Μέσα σε ένα υποβλητικό ηλεκτρονικό περιβάλλον, με παράλληλη προβολή βίντεο, παρουσιάζει έργα του που αποδεικνύουν την αλληλεπίδραση του ανθρώπου με την τεχνητή νοημοσύνη, στην οποία προσδίδει χαρακτηριστικά της ανθρώπινης φύσης, με αναπάντεχα αποτελέσματα.

 

Αρθρογράφος: Youthspot Team

Το youthspot.eu είναι ένα φρέσκο, νεανικό site. Η φιλοσοφία μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα site το οποίο να είναι το νέο, φρέσκο hot spot, ένας διαδικτυακός τόπος όπου οι νέοι θα μπορούν να ενημερώνονται για θέματα που τους αφορούν και παράλληλα να ψυχαγωγούνται.
Δείτε όλους τους αρθρογράφους

Δείτε επίσης

Anodos Live Stage: Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου live

Μετά από ένα εκρηκτικό καλοκαίρι, Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο αυθεντικός, συναισθηματικός και κοινωνικός «αιώνιος έφηβος», ...

Active Member live full band στο Piraeus 117 Academy

Οι Active Member βρίσκονται στην ενεργό δράση 27 χρόνια. Είτε με την δύναμη του ονόματός ...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share via
Copy link
Powered by Social Snap