Τι τσεκάρει ένας άντρας στο προφίλ μιας γυναίκας!

Σήμερα όλες οι σχέσεις, φιλικές και ερωτικές γυρνάνε γύρω από τα social media. Γνωστοποιούμε οι πιο πολλοί κάθε μέρα σχεδόν στιγμές από την ζωή μας, τις απόψεις μας, φωτογραφίες από μέρη που πάμε και βέβαια από την σχέση μας. Κάποιοι το θεωρούνε καλό και φυσιολογικό, το γεγονός ότι υπάρχει τόση έκθεση, κάποιοι πάλι όχι. Ο καθένας βέβαια έχει την δική του άποψη και δεν θα κρίνουμε κανέναν.

Όμως εδώ θα μιλήσουμε για αυτά που κοινοποιούμε στο facebook και το Instagram εμείς οι γυναίκες και που τα τσεκάρει ένας άντρας. Θα πούμε λοιπόν τι βλέπει ένας άντρας στο προφίλ μιας γυναίκας και ξενερώνει. Γιατί πλέον μας κρίνουν και από την εικόνα που προβάλλουμε μέσω των social media.

1 Οι πολλές selfies

Όσο κι αν πιστεύεις φίλη μου ότι δεν είναι και τόσο κακό να ανεβάζεις συχνά και κάθε μέρα φωτογραφίες σου με διαφορετικό ύφος ή και ντύσιμο, κάτι τέτοιο για έναν άντρα είναι υπερβολικό και του δείχνεις πως είσαι ματαιόδοξη και πως σε ενδιαφέρει πάρα πολύ η εμφάνιση σου.

2 Τα πολλά στιχάκια

Αν σε κάθε post σου συνηθίζεις να βάζεις στιχάκια, για να περάσεις κάποιο έμμεσο μήνυμα ή για να δείξεις πόσο ρομαντική είσαι ή ότι έχεις βαρεθεί και απογοητευτεί από τους άντρες και γενικά τη ζωή, τότε βλέπει ο άντρας σε σένα μια κοπέλα, ίσως λίγο απελπισμένη που νιώθει πολύ μόνη, και δεν έχει αυτοπεποίθηση.

3 Το duck face

Είναι μια ξεπερασμένη πόζα είναι η αλήθεια, που πλέον δεν αρέσει σε κανέναν σχεδόν. Δεν είναι κάτι το ωραίο για να φαίνεται στις φωτογραφίες του προφίλ σου και μάλλον θα έλεγα δεν κολακεύει και ιδιαίτερα εμάς τις γυναίκες. Καλύτερα είναι να χαμογελάς, να είσαι πιο αυθορμητη γιατί αυτό είναι που παρατηρεί ένας άντρας και τελικά του τραβάς το ενδιαφέρον.