Κόλλημα με σειρά! 10 συνήθειες για να ταυτιστείς

Σίγουρα κάποια στιγμή όλοι μας λίγο ή πολύ έχουμε κολλήσει με κάποια σειρά, έτσι θέλουμε να την τελειώσουμε γρήγορα για να δούμε τι συμβαίνει μέχρι το τέλος, αφού κάθε επεισόδιο με τον τρόπο που σταματάει μας «βασανίζει».

Ειδικά το νέτφλιξ από τότε που μπήκε για τα καλά στη ζωή μας, με την πληθώρα των ξένων ταινιών, όλοι μας βρίσκουμε σχεδόν συνέχεια σειρές, που μας κάνουν να θέλουμε να λιώσουμε μπροστά στην οθόνη μας κι έτσι αφήνουμε ότι άλλο έχουμε να κάνουμε να περιμένει!

Τι συμβαίνει λοιπόν όταν φας κόλλημα με μια σειρά;

Λες στον εαυτό σου ότι θα δεις το πολύ ένα ή δύο επεισόδιο και τερματίζεις τουλάχιστον τον κύκλο που έχεις ήδη αρχίσει.

Για κάθε σειρά που τρως κόλλημα λες ότι είναι η καλύτερη που έχεις δει ποτέ. Αυτό βέβαια μέχρι να πέσει στα χέρια σου η επόμενη σειρά που θα έχει ότι σου αρέσει και θα σε κάνει να λιώσεις σπίτι σου.

Η ζωή σου είναι πλέον απλή! Νέτφλιξ, σειρά, καναπές ή κρεβάτι και φαγητό. Δεν σκέφτεσαι καν το ενδεχόμενο να βγεις με την παρέα σου και να χάσεις την αγαπημένη σου σειρά.

Μπαίνεις για τα καλά στη ζωή των ηθοποιών και είναι σαν να ζεις μαζί τους τα ερωτικά προβλήματα ή τις στιγμές χαράς και νιώθεις να ταυτίζεσαι πάρα πολύ.

Έχεις μειώσει πολύ τις ώρες ύπνου για να δεις ένα ακόμη κι ένα ακόμη επεισόδιο. Έτσι συνήθως κοιμάσαι τα ξημερώματα.

Όλα πάνε πίσω. Έχεις αφήσει τα μαθήματά σου στη σχολή, όλες τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου, γιατί θες μόνο να δεις την σειρά σου και να μάθεις τι θα συμβεί. Είναι η συνήθεια που σου έχει γίνει εμμονή.

Θες όπου πας να μιλάς και να εκθιάζεις την αγαπήμενη σου σειρά, τους πρωταγωνιστές, να βρίσκεις τα κοινά σημεία της ζωής σου μαζί τους.

Προσπαθείς να μάθεις τα πάντα για τα γυρίσματα της σειράς και τις ζωές των ηθοποιών.

Βέβαια μόλις δεις και το τελευταίο επεισόδιο της σειράς ή της σεζόν, νιώθεις ένα κενό μέσα σου, περιμένεις αν είναι να βγει κι άλλος κύκλος με ανυπομονησία και πιθανόν βλέπεις από την αρχή κάθε σεζόν για να την θυμάσαι συνέχεια πολύ καλά.