3 Ανώριμες συμπεριφορές αντρών

Όση αδυναμία κι αν έχουμε σε εσάς τους άντρες κάποιες φορές μας φτάνετε στα όρια μας, είναι η αλήθεια. Μπορείτε δηλαδή πολύ εύκολα να μας βγάλετε από τα ρούχα μας, ειδικά όταν νιώθουμε ότι δεν μας καταλαβαίνετε. Σίγουρα βέβαια τα πράγματα στις ερωτικές σχέσεις έχουν αλλάξει, γιατί αλλάξαμε τόσο εμείς οι γυναίκες, αλλά και οι άντρες.

Πλέον δεν είναι οι «κλασσικοί» κυνηγοί, είναι πιο εξαρτώμενοι με την οικογένεια τους κι έχουν μάθει λίγο πολύ να τα έχουν όλα έτοιμα από την μαμά τους και δεν ξέρουν τι θέλουν κάτι που συνεπάγεται αρκετή ανωριμότητα.

Τι είναι όμως το πιο ανώριμο από μέρος των αγοριών;

1. Η λατρεία στην μαμά

Οι πιο πολλές μανάδες δυστυχώς μεγαλώνουν τα αγόρια τους, έχοντας τα όλα έτοιμα για αυτούς και με την νοοτροπία ότι ο άντρας δεν πρέπει να κάνει καθόλου δουλειές εντός του σπιτιού. Επίσης αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν ότι το παιδί τους μεγάλωσε, άρα ούτε θα μένει για πάντα μαζί της, ούτε γίνεται να μιλάνε 24 ώρες την ημέρα στο τηλέφωνο. Αντίθετα το να αγαπάει ένας άντρας τη μάνα του και να έχει πολύ καλές σχέσεις μαζί της είναι διαφορετικό από το να ζητάει την γνώμη της για τα πάντα και να επηρεάζεται από εκείνη για κάθε απόφαση που ο ίδιος πρέπει να πάρει.

2. Μακριά από σχέσεις

Πλέον οι πιο πολλοί άντρες ακούν την λέξη σχέση και κοκκινίζουν. Δεν θέλουν καμία δέσμευση, δεν θέλουν να νιώθουν καμία πίεση και «υποχρέωση». Εστιάζουν στα θέματα σπουδών και καριέρας, κοιτάνε μόνο τον εαυτό τους και δεν θέλουν σοβαρές σχέσεις.

3. Πιστεύουν ότι δεν κάνουν λάθη

Το χειρότερο γενικά σε έναν άνθρωπο, άντρα δηλαδή ή γυναίκα, είναι να κάνει λάθος και να μην το καταλαβαίνει. Να θεωρεί δηλαδή ότι είναι ο πιο σωστός και πως μονίμως φταίνε οι γύρω του. Πλέον παρατηρώ και ακούω ότι οι άντρες θεωρούν λόγω του φύλου τους, πως είναι πιο έξυπνοι και πιο σωστοί σε σχέση με μας τις γυναίκες. Είναι ένα κόμπλεξ αυτό και κόλλημα το να μην αναγνωρίζεις το λάθος σου και να μην ζητάς συγνώμη.