Γιατί δεν χρειάζεται να ζηλεύεις την πρώην του αγοριού σου!

Κάποια στιγμή ενώ έχεις σχέση με το αγόρι σου, αργά ή γρήγορα θα αναφερθεί κάπως και στο “ένδοξο” παρελθόν του και στην λεγόμενη πρώην του. Μπορεί βέβαια να έχεις κάνει ήδη την έρευνα σου και να ξέρεις ποια είναι αυτή η πρώην και να την έχεις σταμπάρει στα κοινωνικά δίκτυα.

Happy young couple having fun outdoors.

Αν είσαι δηλαδή από τις γυναίκες που θέλουν να τα ξέρουν όλα για το έτερον τους ήμισυ, λογικά θα έχεις βρει αν υπάρχουν ή όχι παλιές φωτογραφίες στο λάπτοπ του και σίγουρα έχεις δει σε κάποιο προφίλ της σε Facebook ή Instagram.

Και σίγουρα όσο ανώτερη κι αν είσαι δεν θες να έρθεις ποτέ τετ α τετ με κάποια από τις πρώην του, γιατί όπως κι αν το κάνουμε δεν είμαστε και Σουηδία! Όμως θα σου πω σήμερα γιατί δεν χρειάζεται να ζηλεύεις τελικά αυτή την πρώην.

Πώς λοιπόν χαλαρώνεις από το θέμα της πρώην και δεν την ξανασκεφτέσαι ποτέ;

1. Το αγόρι σου έχει σχέση μαζί σου κι όχι μαζί της. Εσένα θέλει, εσένα γουστάρει και εσένα έχει επιλέξει. Την άλλη για τον α ή β λόγο την έχει αφήσει στο παρελθόν του. Δεν έχει σημασία πόσο καιρό ή χρόνια είχαν σχέση, πόσο κι αν την αγάπησε , αλλά ότι όλο αυτό τελείωσε και προχωράει τώρα μαζί σου στο παρόν και στο μέλλον

2. Μάλλον η πρώην του δεν ξέρει καν ποια είσαι και να ξέρει όμως ότι έχει προχωρήσει πλέον ο πρώην της μαζί της σίγουρα δεν ασχολείται κάθε μέρα με το τι κάνετε εσείς και εσύ. Το πολύ πολύ να σε έχει ψάξει μια ή δύο φορές στα κοινωνικά δίκτυα από περιέργεια και μόνο.

 3. Κι εσύ, κι εγώ, και το αγόρι σου ,όλοι μα όλοι οι άνθρωποι έχουμε παρελθόν. Κανείς δεν γεννήθηκε χθες και σίγουρα δεν νομίζω να ήθελες ο δικός σου να μην είχε κάνει ποτέ μα ποτέ σχέση ξανά στη ζωή του.

4. Αν σκέφτεσαι σε υπερβολικό βαθμό τη πρώην του αγοριού σου μεταφέρεις αρνητική ενέργεια στη σχέση σας και ειδικά αν τον πρήζεις να σου πει λεπτομέρειες για το παρελθόν του, σίγουρα κάποια στιγμή θα τον κουράσεις. Οπότε απέβαλε οποιαδήποτε περιέργεια έχεις ή κι ανασφάλεια και ζήσε το τώρα με τον άνθρωπο σου.

Written by Εύη Μακαβέλου

Γεννήθηκα και κατοικώ στην Αθήνα. Είμαι 23 ετών και σπουδάζω στο τμήμα Ιστορίας και Φιλοσοφίας του ΕΚΠΑ. Στον ελεύθερο μου χρόνο διαβάζω λογοτεχνία κυρίως, βλέπω τους φίλους μου, κάνω γιόγκα και μαθήματα χορού, με αγαπημένο μου είδος το τάγνκο.. Επίσης λατρεύω το θέατρο, τον κινηματογράφο και φυσικά τα ταξίδια. Πάντα μου άρεσε να εκφράζω τις σκέψεις μου, τις ανησυχίες μου και τα συναισθήματά μου στο χαρτί είτε γράφοντας ημερολόγιο και στιχάκια παλιότερα, είτε τώρα μέσω των άρθρων. Ελπίζω να βρείτε ενδιαφέροντα αυτά που θα μοιράζομαι μαζί σας!

Ψάχνεις Χρηματοδότηση; Έλα στο Open Day των PARSEC-agROBOfood

Παγκόσμια ημέρα του Άντρα! Οι διαφορές των δύο φύλων