Όταν πρόκειται να βγεις πρώτη φορά με κάποιον όλες οι φίλες σου θα σε ρωτήσουν ποιος θα πληρώσει στο πρώτο αυτό ραντεβού; Εσύ, αυτός ή μισά μισά;

Πλέον μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα πολύ μεταξύ των σχέσεων στα δύο φύλα, μπορεί οι γυναίκες να είμαστε πολύ πιο δυναμικές από ότι παλιότερα, αλλά σίγουρα υπάρχουν και κάποιες που μένουμε πιο πιστές αν μπορώ να το πω έτσι, στις παραδόσεις.

Υπάρχουν λοιπόν οι γυναίκες που δεν δέχονται με τίποτα να πληρώσει το δικό τους μερίδιο ο άντρας,ούτε καν και στο πρώτο ραντεβού,γιατί το θεωρούν ότι μειώνει τη θέση τους και την αξία τους. Ειδικά αν δουλεύει μια γυναίκα και είναι οικονομικά ανεξάρτητη.

Επίσης υπάρχουν και οι γυναίκες που είτε δουλεύουν, είτε όχι τους αρέσει σαν κίνηση να πληρώσει ο άντρας τουλάχιστον στο πρώτο ραντεβού.

Από τη μεριά τώρα των σημερινών αντρών, παρατηρείται ότι πλέον δεν θέλουν να δίνουν και πολλά σε μια γυναίκα,ειδικά αν δεν την ξέρουν, οπότε την ώρα του λογαριασμού ζητάνε πάντα να πληρώσουν μόνο το δικό τους μερίδιο. Όμως αυτό δεν είναι και πολύ ευγενικό, ειδικά αν δεν γνωρίζει ο άντρας την οικονομική δυνατότητα ακριβώς της συντρόφου του ή της κοπέλας που συνοδεύει και έχουν βγει μαζί για πρώτη φορά ή μόνο λίγες φορές. Οπότε εκεί θα πρέπει να διαλέξουν μαζί το μαγαζί που θα πάνε και να μην την φέρει σε δύσκολη θέση, παίρνοντας κάτι πολύ ακριβό για τον εαυτό του και αδιαφορώντας για την άλλη.

Back to Top