Young Entrepreneurs Programme: Δωρεάν workshop στη Θεσσαλονίκη

Ενδιαφέρεσαι να αναπτύξεις την πρώιμη επιχειρηματική σου ιδέα και παράλληλα να συναγωνιστείς με νέους επιχειρηματίες από 4 διαφορετικές χώρες;

Tο πρόγραμμα επιτάχυνσης Young Entrepreneurs Programme του εκπαιδευτικού οργανισμού Reload Greece τρέχει σε κορυφαία πανεπιστήμια στην Αγγλία, Ολλανδία, Ελλάδα και Κύπρο, και στοχεύει να βοηθήσει τελειόφοιτους πανεπιστημίων, φοιτητές μεταπτυχιακών και διδακτορικών σπουδών, ερευνητές αλλά και νέους επαγγελματίες, να αναπτύξουν επιχειρηματικές ιδέες με διεθνή προσανατολισμό. Οι τομείς κύριου ενδιαφέροντος είναι: MedTech, AgriTech, GreenTech, FinTech, Κατασκευαστικά υλικά, Αεροναυπηγική και Τουρισμός.

Το πρόγραμμα έχει 3 στάδια:

IGNITE – εργαστήρια σε κάθε τοποθεσία, όπου οι συμμετέχοντες παρουσιάζουν την επιχειρηματική τους ιδέα και εργαζόνται σε αυτή για μια ώρα με τη βοήθεια μεντόρων

ACCELERATE – Οι 14 καλύτερες ομάδες από τα εργαστήρια της Ignite φάσης θα έχουν την ευκαιρία να συναγωνιστούν με ομάδες κορυφαίων πανεπιστημίων όπως το Imperial College του Λονδίνου, τα Πανεπιστήμια της Οξφόρδης και του Delft, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Η φάση αυτή περιλαμβάνει 7 εβδομάδες εξατομικευμένης καθοδήγησης από διαπιστευμένους διεθνείς μέντορες του δικτύου του Reload Greece και εξειδικευμένα masterclasses στη Δημιουργία Πρωτοτύπου και Πατέντας, Growth Hacking, Οικονομικά για startups και Pitching.

PITCH – Οι 14 φιναλίστ θα παρουσιάσουν την επιχειρηματική τους ιδέα στον τελικό του RG YEP που θα διεξαχθεί τον Μάρτιο στο Λονδίνο.

Το πρόγραμμα του workshop είναι το ακόλουθο:

  • 18:00 – 18:05: Εγγραφή
  • 18:05 – 18:15: Παρουσίαση του προγράμματος RG YEP
  • 18:15 – 18:30: Ομιλία από μια/έναν Επιχειρηματία!
  • 18:30 – 19:00: ‘Time to shine’*
  • 19:00 – 20.00: 1:1 συναντήσεις με μέντορες, εξατομικευμένη καθοδήγηση
  • 20:00 – 20.15: Παρουσίαση επιχειρηματικών ιδεών στο κοινό
  • 20:15 – 20:30: Κλείσιμο και δικτύωση

Μερικοι απο τους μέντορες που θα συναντήσετε στο εργαστήριο:

  • Θεοχάρης Σπυρόπουλος, Μέλος του Δ.Σ του ShiftAutomated
  • Petter Hederstedt, Διευθύνων Σύμβουλος & Ιδρυτής του Followed Digital agency

*-Εάν έχεις κάποια ιδέα που θα ήθελες να μοιρασθείς με το κοινό, συμπλήρωσε τις ερωτήσεις στην φόρμα εγγραφής ώστε να την παρουσιάσεις στo ‘Time to shine’ μέρος του workshop.

– Εάν έχεις μια ιδέα και μια ομάδα, ελάτε να ξεκινήσετε το επιχειρηματικό σας ταξίδι! 

 – Δεν έχεις κάποια ιδέα; Κανένα πρόβλημα! Δήλωσε συμμετοχή ώστε να εξελίξεις τις δεξιότητες σου, και να συμμετέχεις στο ταξίδι μιας άλλης ομάδας.

Ακόμη:

  • Δωρεάν συμμετοχή
  • Δωρεαν pizza για τους συμμετέχοντες! 

Δες αυτό το βίντεο με τους νικητές και συμμετέχοντες της προηγούμενης χρονιάς!

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσεις συμμετοχή μπορείς να επισκεφθείς τη σχετική ιστοσελίδα.