Πως να περάσεις καλά στο σπίτι με το αγόρι σου;

Για να είσαι με το αγόρι σου και να περνάτε καλά δεν είναι απαραίτητο να είστε συνέχεια έξω και να πηγαίνετε για ποτό ή φαγητό. Όταν είσαι σε μια υγιή σχέση που νιώθει πράγματα ο ένας για τον άλλον τότε μπορείς να περάσεις πραγματικά καλά και στο σπίτι, αρκεί να είστε μαζί. 

πώς να περάσεις καλά με το αγόρι σου

Εδώ σου έχουμε κάποιες προτάσεις για μέρες ή και βραδιές στο σπίτι σας.

Νετφλιξ και ποπ κορν ή οτιδήποτε άλλο θέλετε για να απολαύσετε την ταινία ή τη σειρά σας. Ειδικά τώρα τα Χριστούγεννα είναι πολύ ωραία να κάθεστε στο καναπέ ή στο κρεβάτι κάτω από το πάπλωμα και να χαλαρώνετε έτσι.

Game night. Μπορείς να προτείνεις στο αγόρι σου να παίξετε είτε στο playstation είτε κάποιο άλλο επιτραπέζιο παιχνίδι ή τα κλασσικά χαρτιά. Έτσι μέσα από ένα παιχνίδι θα δεις  κι άλλες εκφάνσεις του χαρακτήρα του αγαπημένου σου και αυτός θα δει βέβαια πως είσαι εσύ όταν κερδίζεις ή χάνεις.

Δείπνο. Μπορείτε να μαγειρέψετε κάτι μαζί αντί να παραγγείλετε πάλι απ’ έξω που είναι και η εύκολη λύση. Είναι πάντα πιο διασκεδαστικό να μαγειρεύεις με παρέα και έτσι μπορείτε να φτιάξετε ότι σας αρέσει και γιατί όχι να ξεφύγετε από τις κλασσικές συνταγές και να πειραματιστείτε σε νέες γεύσεις.

Ώρα για πικνκικ. Φτιάξε ένα ωραίο σκηνικό στο σαλόνι που θα θυμίζει πικνκικ. Τακτοποίησε τα μαξιλάρια γύρω από το τραπέζι, φέρε μια κουβέρτα, finger food και δύο ποτήρια κρασί και είστε έτοιμοι.

Ενδοσκόπηση της σχέσης. Είναι καλό που και που να θυμόμαστε για ποιον λόγο αγαπάμε, είμαστε ερωτευμένοι και θέλουμε τον ή την σύντροφό μας. Θυμηθείτε πως γνωριστήκατε,τι θαυμάζετε ο ένας στον άλλον , δείτε παλιές φωτογραφίες σας που είστε μαζί και μείνετε αγκαλιά λίγο παραπάνω από το συνηθισμένο.

Σπα στο σπίτι. Αφιέρωσε μια μέρα που θα είναι όλη για τη δική του περιποίηση κυρίως. Κάνε του μασάζ και ετοίμασε ένα ωραίο αφρόλουτρο για τους δυο σας με αιθέρια έλαια.