Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει και αυτόν τον Δεκέμβριο!

Όπως κάθε χρόνο, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), άνθρωποι, δέντρα και σιντριβάνια φορούν τα πιο ευφάνταστα γιορτινά τους και προσκαλούν μικρούς και μεγάλους σε έναν κόσμο μαγείας φτιαγμένο από τα πιο πολύτιμα υλικά των Χριστουγέννων!

Το Παγοδρόμιο στο Κανάλι, οι Φωτεινές Εγκαταστάσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, τα περίφημα πανύψηλα έλατα στην Αγορά, η μεγάλη γιορτή της 30ης Νοεμβρίου και η πάντα φαντασμαγορική Παραμονή Πρωτοχρονιάς είναι μόνο λίγες από τις εμπειρίες που έχουν γίνει πια παράδοση για χιλιάδες επισκέπτες, αναδεικνύοντας το ΚΠΙΣΝ σε αγαπημένο χριστουγεννιάτικο προορισμό.

Στον Χριστουγεννιάτικο Κόσμο, ο οποίος ζωντανεύει και πάλι με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΣΙΝ), όλος ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας γιορτής, που επιφυλάσσει κάθε μέρα κι από μια καινούργια έκπληξη για τον καθένα. Εδώ, το παιχνίδι, η δημιουργία, η διασκέδαση, αλλά και η τέχνη και ο αθλητισμός, αποκτούν μιαν απροσδόκητη διάσταση που θα κάνει και αυτά τα Χριστούγεννα πραγματικά ξεχωριστά για όλες τις ηλικίες.

Τα φώτα ανάβουν στο ΚΠΙΣΝ!
Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) ζωντάνεψε με μια γιορτή, κυριολεκτικά αστραφτερή, με 40.000 επισκέπτες να συμμετέχουν στην πιο λαμπερή εκδήλωση για την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου!

Τα χιλιάδες χριστουγεννιάτικα φωτάκια των δέντρων του Καναλιού άναψαν, τα πανύψηλα στολισμένα έλατα της Αγοράς αποκαλύφθηκαν σε όλη τους τη λάμψη, οι φωτεινές εγκαταστάσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος έστησαν ευρηματικά παιχνίδια φωτός με τους περαστικούς. Το Παγοδρόμιο πήρε ξανά ζωή, καθώς οι πρώτοι επισκέπτες γλίστρησαν στον φρέσκο πάγο υπό τους ήχους της Παιδικής Χορωδίας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Νέες χορογραφίες, με χριστουγεννιάτικες μελωδίες παρέσυραν σε γιορτινό ρυθμό τα Σιντριβάνια του Καναλιού!

Η γιορτή κορυφώθηκε με το καθιερωμένο πάρτι στην Αγορά, όπου φέτος η SOUL queen, Idra Kayne, μας έβαλε χορευτικά στην ατμόσφαιρα των γιορτών με ένα άκρως χριστουγεννιάτικο live.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο ΚΠΙΣΝ!
Την 31η Δεκεμβρίου, ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ φτάνει στο απόγειο της λάμψης και της ζωντάνιας του με την περίφημη πια Παραμονή Πρωτοχρονιάς του ΚΠΙΣΝ, που τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί ως το πρωτοχρονιάτικο ραντεβού χιλιάδων επισκεπτών κάθε ηλικίας, εντός και εκτός Αττικής. Λίγα λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου καλωσορίζουμε το 2020 τρέχοντας στον αγώνα δρόμου SNF RUN: 2020 FIRST RUN, γύρω από το Χριστουγεννιάτικο Κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος! Και φέτος, ο αγώνας θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς από την εθελοντική συμμετοχή των δρομέων, και την επιπλέον συνεισφορά του ΙΣΝ, θα ενισχυθούν μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί που αφιερώνουν στο έργο τους σε ευάλωτα παιδιά. Οι οργανισμοί που συμμετέχουν φέτος είναι: Τα Παιδιά της Άνοιξης, Οι Άγγελοι της Χαράς και η Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Ο Καλός Ποιμήν». Τον αγώνα θα παρουσιάσει η Διευθύνουσα Σύμβουλος του iMEdD, Εκτελεστική Διευθύντρια των ΔΙΑΛΟΓΩΝ του ΙΣΝ και Δημοσιογράφος, Άννα-Κύνθια Μπουσδούκου.

Παράλληλα, τα Χορογραφημένα Σιντριβάνια στο Κανάλι υποδέχονται και αυτά το νέο έτος με δυο νέες χορογραφίες και καλούν τους επισκέπτες να απολαύσουν ένα εντυπωσιακό θέαμα με αγαπημένες μελωδίες και πρωτότυπες υδάτινες χορογραφίες. Η βραδιά κορυφώνεται με ένα μεγαλειώδες dj set από τον Eddie Piller, μια θρυλική φιγούρα της βρετανικής μουσικής σκηνής των τελευταίων 40 χρόνων, ο οποίος έρχεται στην Αθήνα για μια ιστορική νύχτα στο ΚΠΙΣΝ!

Και φυσικά, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς μη χάσετε τη ζωντανή μετάδοση της Πρωτοχρονιάτικης Συναυλίας της Φιλαρμονικής της Βιέννης!

Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Η εκδήλωση στις 31 Δεκεμβρίου μεταδοθεί ζωντανά μέσω live stream στο www.SNF.org/live.

Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα Δεκεμβρίου εδώ.