Ο ιδανικός τύπος ενός άντρα!

Όλοι εκεί έξω οι άντρες αναρωτιέστε κατά καιρούς ποιος είναι για μια γυναίκα ο ιδανικός τύπος αλλά κι εμείς οι γυναίκες συχνά ψάχνουμε να βρούμε αυτόν τον έναν που θα ξεχωρίσει από όλους τους άλλους άντρες που έχουμε γνωρίσει στο παρελθόν.

Σίγουρα κάθε άνθρωπος, άντρας και γυναίκα έχουμε κάποια θετικά χαρακτηριστικά και κάποια ελαττώματα.  Σίγουρα επίσης δεν μοιάζει κάποιος με κάποιον άλλον σαν προσωπικότητα και αυτό είναι που μας κάνει να ξεχωρίζουμε.

Ο ιδανικός λοιπόν τύπος για μια γυναίκα δεν θα μπορούσε να είναι κάποιος  που θα είχε την “τέλεια” εξωτερική εμφάνιση. Η εμφάνιση δηλαδή οι κοιλιακοί,το γυμνασμένο κορμί, τα ωραία μάτια και ότι άλλο μπορεί να κάνει έναν άντρα να είναι ωραίος για μια γυναίκα είναι χαρακτηριστικά που αλλοιώνονται με τον χρόνο και που μπορούν με την γυμναστική ή την διατροφή ή μια γενικότερη αλλαγή να αλλάξουν.

Αντίθετα η προσωπικότητα και ο “καλός” χαρακτήρας παραμένουν αναλλοίωτα στη διάρκεια της ζωής μας. Ένας άντρας λοιπόν που έχει χιούμορ και κάνει τη γυναίκα που είναι δίπλα του να γελάει και να είναι χαρούμενη και ευτυχισμένη, τότε ναι είναι ο ιδανικός τύπος για αυτή. Για να έχεις μια ολοκληρωμένη σχέση, που θα σε γεμίζει ψυχικά, δεν γίνεται να διαλέξεις τον σύντροφό σου, με κριτήριο την εξωτερική του εμφάνιση και ομορφιά. Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που μπορεί να τους παρομοιάσουμε χάρη στα εξωτερικά τους χαρακτηριστικά ακόμη και σαν θεούς, αλλά μέσα τους, στον εσωτερικό τους κόσμο, να επικρατεί μια μαυρίλα. Εξάλλου με την εμφάνιση γεννιόμαστε, ενώ τον χαρακτήρα μας όλοι μπορούμε αν το θέλουμε να τον δουλέψουμε!