Μήπως δεν είσαι ο καλύτερος travel buddy για τη σχέση σου;

Όλοι σχεδόν οι άνθρωποι μας αρέσει να ταξιδεύουμε οπότε έχουμε την δυνατότητα και να βλέπουμε νέα μέρη τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Όμως για να κάνουν όλα αυτά τα ταξίδια που ονειρευόμαστε θέλουμε μαζί μας και παρέα. Είτε πρόκειται για τον αδερφό ή την αδερφή μας, είτε για τους φίλους μας, είτε με το ταίρι μας.

Αν θες να δεις εσύ τι είδους παρέα είσαι στα ταξίδια που κάνεις μαζί με την σχέση σου, σου έχω εδώ ετοιμάσει κάποια στοιχεία για να δεις κατά πόσο κι αν ταυτίζεσαι.

1. Θέλεις πάντα εσύ να διαλέγεις το ξενοδοχείο που θα μείνεις με την σχέση σου, τόσο σε ποια περιοχή θα είναι μέχρι και τις παροχές που θα έχει. Επίσης συνήθως θα βρεις κάτι εν τέλει για να γκρινιάξεις όταν θα μπείτε στο δωμάτιο, όπως για παράδειγμα τα βρώμικα σεντόνια ή το πρωινό που δεν τρώγεται.

2. Σχεδόν πάντα ξεχνάς πράγματα, οπότε μέχρι να γυρίσετε να τα πάρετε εσύ και το ταίρι σου, τον-την έχεις κουράσει, πριν καν αρχίσει το ταξίδι σας. Αν μάλιστα είναι να ταξιδέψετε με αεροπλάνο αυτό είναι ένα μάλλον σοβαρό θέμα.

3. Θες πάντα να οδηγάς εσύ , να είστε οπότε μόνο στο δικό σου αυτοκίνητο, γιατί μπορεί να το θεωρείς πιο ασφαλές. Και αυτό συμβαίνει ειδικά στους άντρες!

4. Έχεις μόνιμα το μυαλό σου στο φαγητό και θες να δοκιμάζεις τα πάντα από γλυκά και αλμυρά σε κάθε ταξίδι και κάθε μέρος που επισκέπτεσαι με το άλλο σου μισό.

5. Σε πιάνει αϋπνία και δεν μπορείς να κοιμηθείς με τίποτα. Όλα σε εκνευρίζουν, τα φώτα, οι θόρυβοι ή η απόλυτη ησυχία, το ροχαλητό του αγαπημένου σου, που στο σπίτι σας,το βρίσκεις χαριτωμένο.

6. Είσαι τελειομανής και θες να έχετε κανονίσει όλες τις λεπτομέρειες πριν την αναχώρηση είτε κάπου στην Ελλάδα αλλά ειδικά αν πάτε στο εξωτερικό. Βγάζεις πρόγραμμα για τα πάντα. Τα μουσεία που θα δείτε, τα εστιατόρια που θα φάτε, κ.τ.λ.

Επίσης κρατάς σημειώσεις για τις τιμές των εισιτηρίων, διαβάζεις τις κριτικές , είναι σαν να έχεις πάει ήδη οπότε.