Χριστουγεννιάτικο Comicdom Bazaar

Έφτασε η ώρα για ένα ακόμη Comidom Bazaar, αλλά αυτή τη φορά με αμιγώς Χριστουγεννιάτικη και εορταστική διάθεση!

comicdom bazaar

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, τρεις μόλις μέρες πριν τα Χριστούγεννα, από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, περιμένουμε όλους τους φίλους των comics – από απλούς αναγνώστες που αναζητούν νέα ενδιαφέροντα αναγνώσματα, μέχρι φανατικούς συλλέκτες που ψάχνουν μανιωδώς για να κλείσουν τρύπες στη συλλογή τους – στον υπέροχο χώρο του Impact Hub Athens (Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή, δύο λεπτά από το Μετρό στο Μοναστηράκι).

Χιλιάδες τεύχη από Marvel, DC, Image, Dark Horse, indies, αλλά και πάρα πολλά ελληνικά, manga, Disney, ευρωπαϊκά, trade paperbacks, hardcovers και πάσης φύσεως collectibles, σας περιμένουν στο Comicdom Bazaar! Μια τεράστια ποικιλία παλιών και καινούριων comics, graphic novels και collectibles για όλα τα γούστα, κατευθείαν από ιδιωτικές συλλογές συλλεκτών, σε τιμές για όλα τα βαλάντια!

Συμπληρώστε κενά στη συλλογή σας, δοκιμάστε τίτλους που δεν γνωρίζετε, αποκτήστε graphic novels και trade paperbacks που πάντα θέλατε να διαβάσετε, ή ψωνίστε δώρα για φίλους.

Επειδή, όμως, το συγκεκριμένο Comicdom Bazaar είναι, όπως είπαμε, εορταστικό, επιφυλλάσσουμε και πολλές εκπλήξεις για τους επισκέπτες, μεταξύ των οποίων και κληρώσεις με δώρα συλλεκτικά comics και comic-related items! (Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα, στη σελίδα του event στο Facebook.)

Έρχεστε, διασκεδάζετε, κάνετε τα ψώνια σας και, με λίγη τύχη, μπορεί να φύγετε από εκεί και με κάποια υπέροχα freebies! Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;

Φορέστε, λοιπόν, το πιο όμορφο εορταστικό χαμόγελό σας και επισκεφθείτε, είτε μόνος είτε με παρέα, τον υπέροχο και φιλόξενο χώρο του Impact Hub Athens, συνδυάζοντας την κυριακάτικη χριστουγεννιάτικη βόλτα σας με ψάξιμο ανάμεσα σε longboxes και αγορές comics για εσάς και τους φίλους σας. Οι πωλητές που συμμετέχουν στο Comicdom Bazaar θα σας περιμένουν από το πρωί, με ευχάριστη διάθεση και χιλιάδες comics!

Περισσότερα
https://www.comicdom.gr/2019/12/10/comics-bazaar-christmas-2019/