Παραμονή των Χριστουγέννων με τους Onirama στην Πλατεία Συντάγματος

Παραμονή των Χριστουγέννων
με τους Onirama
στην Πλατεία Συντάγματος
Τρίτη 24 Δεκεμβρίου

Αυτή τη χρονιά υποδεχόμαστε τα Χριστούγεννα με ένα ξέφρενο, λαμπερό party που στήνουν για εμάς οι Onirama!

onirama στο σύνταγμα

Το συγκρότημα που έφερε τη λέξη μπάντα στην ελληνική ποπ – rock σκηνή έρχεται με γιορτινή διάθεση και με την υπόσχεση για ένα αξέχαστο live την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Συντάγματος!

Με το που ακουστεί η πρώτη νότα κάτι διαφορετικό συμβαίνει! Ο μοναδικός front man Θοδωρής Μαραντίνης με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής του και τη δυναμική και γεμάτη ενέργεια σκηνική του παρουσία αποκτά μία μοναδική κάθε φορά σχέση με το κοινό το οποίο γίνεται μία μεγάλη παρέα, η πιο κεφάτη παρέα της πόλης!

Με background τον υπέροχο στολισμό της πόλης και με soundtrack τα αγαπημένα hit singles της μουσικής τους διαδρομής, μεταξύ των οποίων και το πρόσφατο “Που ήσουν χτες” που έχει φτάσει στις πρώτες θέσεις του airplay chart με πάνω από 4 εκατομύρια views στο youtube, αλλά και αγαπημένες διασκευές από ελληνικά και ξένα τραγούδια οι Onirama πειραματίζονται, παίζουν, χορεύουν και δημιουργούν το απόλυτο κλίμα για μία αξέχαστη, αστραφτερή βραδιά στο κέντρο της Αθήνας!

Γιορτάζουμε τα φετινά Χριστούγεννα με την πιο ξεσηκωτική παρέα, τους Onirama, στην Πλατεία Συντάγματος!

Αυτά τα Χριστούγεννα θα σας μείνουν αξέχαστα!

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του δήμου Αθηναίων. Ολόκληρο το πρόγραμμα εκδηλώσεων στο www.christmasinathens.gr.