GNTM 2: χαμός στο Twitter μετά το φιάσκο της ψηφοφορίας

Αυτό που έγινε χθες στον τελικό του GNTM2 πραγματικά δεν έχει προηγούμενο όχι μόνο στα ελληνικά τηλεοπτικά δρώμενα αλλά και στα παγκόσμια.

Εκεί που περιμέναμε την τελική νικήτρια του παιχνιδιού και ενώ είχαμε ισοβαθμία μεταξύ Κάτιας και Άννας Μαρίας, αυτό που είχε απομείνει για να καθορίσει το αποτέλεσμα ήταν η ψηφοφορία του κοινού. Δεν υπήρχε κάποιο μήνυμα στις οθόνες, κάποιο χρονόμετρο για ψηφοφορία τίποτα. Ο Σκουλός σε μία φάση ανέφερε το site της ψηφοφορίας, πήγανε για διαφημίσεις, γύρισαν και στη συνέχεια η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε ότι 300,000 (μετέπειτα έγιναν 500,000) μπήκανε στο σύστημα και εκείνο έπεσε.

Και αντί να σκεφτούμε σε εκείνο το σημείο την επανάληψη της ψηφοφορίας ή και του τελικού αν χρειαζόνταν, ξαφνικά η Καγιά ανακοίνωσε ότι δεν θα λειφτεί καθόλου υπ’όψιν η γνώμη του κοινού και ότι έχουμε 2 νικήτριες. Δεν ξανάγινε!

Ο κόσμος από τα πρώτα λεπτά οργισμένος και προδωμένος άρχισε να γράφει στα social media (κυρίως στο twitter). Δεν θέλουμε να πούμε βαριά λόγια ή κάτι συγκεκριμένο αλλά αυτό που έγινε ήταν πρωτοφανές.

Δείτε μερικά ποστς από το twitter: