GNTM 2: η πρώτη ανάρτηση της Κέισι μετά τον τελικό!

Το GNTM 2 τελείωσε με αυτόν τον αναπάντεχο και πρωτοφανή τρόπο βγάζοντας νικήτριες την Κάτια και την Άννα Μαρία. Αν κάποια πρέπει να θεωρεί ότι αδηκήθηκε είναι η Κέισι η οποία θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι το κοινό θα της έδινε την πρωτιά με τη ψηφοφορία του.

Όμως η Κέισι έχει δείξει χαρακτήρα και δεν έχει ασχοληθεί με το θέμα, για πολλούς είναι και εκείνη μεγάλη νικήτρια του παιχνιδιού.

Έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram γράφοντας το εξής:

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν για να αρχίσουν καλύτερα!Ο επίλογος γράφτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέσα από πολύ προσπάθεια και σκληρή δουλειά! Έχοντας δίπλα μου σωστούς επαγγελματίες μα πάνω απ’ολα αληθινούς ανθρώπους όπως εσείς @vickykaya_ @ilianapapageorgiou @angelosbratis @skoulos . Στην καρδιά μου πάντα δυο γυναίκες είδωλα και πρότυπα @genevievevv @elena_hristopoulou που ήταν πάντα δίπλα μου . Και φυσικά οοοοολοι οι άνθρωποι πίσω από τις κάμερες που δούλευαν τόσο καιρό για αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα!
Εκτος παιχνιδιού σταθήκατε πλάι μου όλοι εσείς που με πιστέψατε και με αγαπήσατε με τις καλες μου και τις κακες μου στιγμες και πραγματικά η συγκίνηση και η χαρά μου είναι τεράστια. Μόνο ευγνώμων μπορώ να νιωθω. Σας ευχαριστώ για όλα!❤️