Χριστουγεννιάτικες Γεύσεις στο ΚΠΙΣΝ

Χριστουγεννιάτικες Γεύσεις
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Από 1 Δεκεμβρίου 2019 έως 6 Ιανουαρίου 2020

Στον Χριστουγεννιάτικο Κόσμο του ΚΠΙΣΝ, όλος ο Δεκέμβριος είναι για εμάς μήνας γιορτής, που επιφυλάσσει κάθε μέρα κι από μια καινούργια έκπληξη για τον καθένα.

Από την πιο φωτεινή εμπειρία των Χριστουγέννων δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι γιορτινές γεύσεις: κουραμπιέδες και μελομακάρονα, μοσχομυριστά μπισκότα και cupcakes, καραμελωμένα μήλα, ζεστό κρασί και αχνιστές σούπες, αλλά και πολλές άλλες γευστικές εκπλήξεις στα διάφορα σημεία εστίασης στο ΚΠΙΣΝ!

Κάντε τη βόλτα σας στις φωτεινές εγκαταστάσεις και τη μαγική ατμόσφαιρα του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος με ζεστά ροφήματα και λιχουδιές από το Park Kiosk. Βρεθείτε στο υψηλότερο σημείο του ΚΠΙΣΝ στο Pharos Café, για φρέσκα γλυκά ημέρας και ξεχωριστές γεύσεις τσαγιού και θαυμάστε τα Χορογραφημένα Σιντριβάνια στην Αγορά με φυσικούς χυμούς, λαχταριστά ντόνατς, ζεστό κρασί και χριστουγεννιάτικα μπισκότα που θα βρείτε στα τρίκυκλα Vans on Tour.

Στην Αγορά μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε στο Agora Bistro τα εορταστικά πιάτα ημέρας ενώ την Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, σας υποδέχεται με ειδικά σχεδιασμένα εορταστικά μενού.

Και φυσικά, μια νέα γιορτινή έκπληξη, το Chocolate Truck δίπλα στο Canal Café, περιμένει μικρούς και μεγάλους με γλυκιές βάφλες, μαλλί της γριάς, καραμελωμένο pop corn και ζεστή σοκολάτα, μετά από τα ατελείωτα στροβιλίσματα στο πλωτό Παγοδρόμιο του ΚΠΙΣΝ!

Κάθε Κυριακή, στο δ/Delta restaurant, απολαμβάνετε το brunch σας με νέες εορταστικές λιχουδιές, ενώ το απόγευμα, το à la carte menu του εστιατορίου εμπλουτίζεται με Χριστουγεννιάτικες προτάσεις και γεύσεις