Χριστίνα Μπόμπα: τι ευχήθηκε για τη νέα χρονιά

Η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκεται με τον άντρα της Σάκη Τανιμανίδη στις μακρινές Φιλιππίνες. Εκαναν αλλαγή χρόνου πιο νωρίς από εμάς και έκανε με τη σειρά της μία ανάρτηση με ευχές για το νέο έτος.

Έγραψε: 2020!!! Νέα χρόνια, νέα δεκαετία, νέα όνειρα, νέοι στόχοι, νέα μυαλά, νέες εμπειρίες! Ο κόσμος απλωμένος μπροστά μας και εμείς έτοιμοι να απλώσουμε το χέρι μας να τον γνωρίσουμε!
Αφήνοντας πίσω την προηγούμενη χρόνια ένα αίσθημα ευγνωμοσύνης για όλα τα καλά που μας έδωσε ο Θεός και όλα τα μαθήματα που πήραμε από τα λίγο πιο δύσκολα!
Κοιτώντας μπροστά έχω μια λαχτάρα να ζήσω ακόμα περισσότερες εμπειρίες, να δημιουργήσω, να αγαπώ, να εμπνέω και να εμπνέομαι, να γελάω δυνατά και στις αναποδιές να χαμογελάω πλατιά, να σηκώνω τα μανίκια και να τις ξεπερνώ!
Ζούμε μια φορά, ας το κάνουμε με αγάπη, ξεκινώντας πρώτα από τον εαυτό μας και την προσοχή που του δίνουμε και έπειτα απλώνοντας τη γύρω μας!
Πολλά φιλια από τις μακρινές Φιλιππίνες!

View this post on Instagram

2020!!! Νέα χρόνια, νέα δεκαετία, νέα όνειρα, νέοι στόχοι, νέα μυαλά, νέες εμπειρίες! Ο κόσμος απλωμένος μπροστά μας και εμείς έτοιμοι να απλώσουμε το χέρι μας να τον γνωρίσουμε! Αφήνοντας πίσω την προηγούμενη χρόνια ένα αίσθημα ευγνωμοσύνης για όλα τα καλά που μας έδωσε ο Θεός και όλα τα μαθήματα που πήραμε από τα λίγο πιο δύσκολα! Κοιτώντας μπροστά έχω μια λαχτάρα να ζήσω ακόμα περισσότερες εμπειρίες, να δημιουργήσω, να αγαπώ, να εμπνέω και να εμπνέομαι, να γελάω δυνατά και στις αναποδιές να χαμογελάω πλατιά, να σηκώνω τα μανίκια και να τις ξεπερνώ! Ζούμε μια φορά, ας το κάνουμε με αγάπη, ξεκινώντας πρώτα από τον εαυτό μας και την προσοχή που του δίνουμε και έπειτα απλώνοντας τη γύρω μας! Πολλά φιλια από τις μακρινές Φιλιππίνες! #happynewyear #happynewdecade #happy2020 #philippines

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) on