Μέρη για να γνωρίσεις κάποιον ή κάποια!

Αν είσαι ελεύθερη ή ελεύθερος κι όχι φαν των dating apps και αναρωτιέσαι πώς να γνωρίσεις μια νέα κοπέλα ή ένα νέο αγόρι, είσαι στο σωστό το άρθρο!

Σίγουρα μπορεί να μην σου φαίνεται πολύ εύκολο, ειδικά αν δεν κάνεις εύκολα το πρώτο βήμα και να σκέφτεσαι ότι αφού όλοι και όλες προτιμάνε να γνωρίζονται και να μιλάνε μέσω του facebook, του Instagram και των dating apps, εσύ τι ελπίδα να έχεις; Όμως τα πράγματα είναι εν τέλει πιο εύκολα από όσο τα σκέφτεσαι εσύ και αυτό θα σου αποδείξω εδώ.

Μάλιστα δεν θα σου μιλήσω για τους “κλασσικούς” τόπους γνωριμίας, που γίνονται σε μπαρ, που σε κοιτάζει και τον ή την κοιτάς κι εσύ. Θα σου δώσω κάποιες ιδέες, που ίσως να μην έχεις σκεφτεί ακόμη, οπότε και σε μπαρ να μην συχνάζεις, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα,

-Πάρε μια φίλη ή φίλο και πηγαίνετε σε εκθέσεις βιβλίων, σε events με free είσοδο ή σε συναυλίες. Εκεί σίγουρα θα συναντήσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα, για να βρίσκονται στην ίδια εκδήλωση και έχεις έτοιμη την αφορμή που χρειάζεται για να πιάσεις κουβέντα.

-Αν πετάς με το αεροπλάνο και ταξιδεύεις και χωρίς παρέα είναι μια ακόμη ευκαιρία να μιλήσεις, πχ με αφορμή για να ρωτήσεις κάτι για τον προορισμό σας, ή να ζητήσεις φορτιστή.

-Αν περιμένεις σε μια δημόσια υπηρεσία για πολύ ώρα, μπορείς να πιάσεις κουβέντα με την κοπέλα που κάθεται δίπλα σου και να βρεις την ευκαιρία να γνωρίσεις γιατί όχι κάποια ξεχωριστή, αυτή την φορά!

-Επίσης αν έχεις σκύλο, οι βόλτες που τον πας αποτελούν πάντα καλή αφορμή να γνωριστείς με κάποιον.

-Το ίδιο και οι αγώνες ποδοσφαίρου ή άλλου αθλήματος, αφού όλοι είναι πιο χαλαροί.

-Μπορείς βέβαια πάντα να ζητήσεις από φίλους που έχουν σχέση να κανονίσετε κάποιο διπλό ραντεβού και να έχεις τσεκάρει κι από πριν τον υποψήφιο ή την υποψήφια!

-Μια καλή ιδέα είναι να αρχίσεις κάποιο μάθημα, πχ μια ξένη γλώσσα ή χορό.

-Αν σου αρέσουν τα ταξίδια κι αυτά είναι μια καλή ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με κάποιον που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον.

-Για σας τις κοπέλες, αν είστε σε ένα μαγαζί και δεν φτάνετε κάτι, και δείτε έναν ψηλό κι ωραίο άντρα,ζητήστε την βοήθειά του. 

-Τέλος αν σου αρέσει να περνάς χρόνο με τον εαυτό σου, δοκίμασε μια καθημερινή να πας χωρίς παρέα για ένα κρασάκι σε κάποιο μπαρ και κάνε εκεί παιχνίδι!