4 χρήσιμα apps για τους φοιτητές!

Σαν φοιτητής και νέος άνθρωπος που είσαι σίγουρα στην καθημερινή σου ζωή θα περνάς πολύ από τον χρόνο σου παρέα με το κινητό σου και κυρίως θα ασχολείσαι φαντάζομαι με τα social media (Facebook, Instagram). 

Αφού λοιπόν είσαι καλός χρήστης του κινητού θα σου προτείνουμε αγαπητές φοιτητή μας κάποιες εφαρμογές που θα σου λύσουν τα χέρια τώρα στην σχολή σου. Γιατί καλά και τα κοινωνικά δίκτυα, οι φωτογραφίες που ανεβάζουμε, τα chek in  και τα likes που χαρίζουμε, αλλά ας χρησιμοποιήσουμε και λίγο πιο “έξυπνα” και πρακτικά το κινητό μας τηλέφωνο.

Oasa Telematics 

Πιστεύω πρόκειται για μια από τις πιο χρήσιμες εφαρμογές για κάθε φοιτητή εκεί έξω. Με την συγκεκριμένη θα ξέρεις ποια λεωφορεία περνάνε και τι ώρα ακριβώς από την στάση που θέλεις να τα πάρεις. Έτσι θα οργανώνεις λίγο καλύτερα τον χρόνο σου, όταν ετοιμάζεσαι για να πας στην σχολή ή αλλού και σε πόση ώρα πρέπει να ξεκινήσεις από το σπίτι σου για την στάση.

apergia.gr 

Επειδή εδώ στη χώρα μας απεργία μπορεί να συμβεί ανά πάσα ώρα και στιγμή, αυτή η εφαρμογή θα σε ενημερώνει νωρίτερα για να ξέρεις αν έχεις να πας στη σχολή σου για μάθημα τι θα συναντήσεις στο δρόμο και αν θα πρόκειται να καθυστερήσεις.

Ηλεκτρονική γραμματεία

Εδώ κάνεις εγγραφή με τους κωδικούς που χρησιμοποιείς στην ηλεκτρονική γραμματεία της σχολής σου και σου εμφανίζεται ανά εξάμηνο και ανά εξεταστική περίοδο, ποια μαθήματα έδωσες, ποια πέρασες και ποια όχι. Επίσης σου βγάζει τον μέσο όρο όλων των περασμένων σου μαθημάτων.

Toshl Finance 

Τέλος επειδή οι φοιτητές συνήθως είμαστε λίγο πιο σπάταλοι με τα λεφτά μας και ξοδεύουμε σε καφέδες και φαγητό, χωρίς να έχουμε πάντα την σωστή αίσθηση, με αυτή την εφαρμογή στο κινητό σου θα μπορείς να σημειώνεις τα έσοδα και τα έξοδά σου! Θα μπορείς έτσι να τα διαχειρίζεσαι καλύτερα και αν παίρνεις λεφτά από τους γονείς σου, να μην τους ζητάς συνέχεια έξτρα.