Αποστολή επιβίωσης με τον Bear Grylls| Νέος κύκλος

Ο νέος κύκλος της σειράς «Αποστολή Επιβίωσης με τον Bear Grylls», σηματοδοτεί την επιστροφή του παγκοσμίου φήμης λάτρη της περιπέτειας, Bear Grylls, στην άγρια φύση αλλά και το National Geographic! Μαζί του σε αυτό το ταξίδι επιβίωσης θα είναι αγαπημένες διασημότητες του Χόλιγουντ, όπως ο ChanningTatum, BrieLarson, CaraDelevigne, DaveBautista, AlexHonnold, και ZacharyQuinto.

Ο νέος κύκλος της σειράς «Αποστολή Επιβίωσης με τον BearGrylls» κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στις 21.00, αποκλειστικά στο National Geographic. ΤοNational Geographic είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

Ο ειδικός της επιβίωσης Bear Grylls επιστρέφει στην άγρια φύση, έχοντας μαζί του… υπερήρωες της Marvel, βραβευμένους καλλιτέχνες και διασημότητες του Χόλιγουντ. Ένας προσκεκλημένος κάθε εβδομάδα ακολουθεί τον Bear σε ένα ταξίδι χωρίς περιορισμούς, σε μερικά από τα πιο ακραία περιβάλλοντα του κόσμου. Μαζί, καλούνται να στηριχτούν σε αυτοσχέδιες τεχνικές για να επιβιώσουν σε κάθε επικίνδυνη τοποθεσία ενώ ξεπερνούν τα νοητικά και σωματικά τους όρια για να αντιμετωπίσουν τις πιο δύσκολες καταστάσεις.

Ο νέος κύκλος της σειράς «Αποστολή Επιβίωσης με τον Bear Grylls» μεταφέρει τους θεατές σε απομακρυσμένες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Από τα γεμάτα κροκόδειλους δάση του Παναμά και τα υποβρύχια σπήλαια της Σαρδηνίας, μέχρι τον μεγαλύτερο παγετώνα της Ισλανδίας και τα φαράγγια της Αριζόνα. Ο Bear Grylls ανακαλύπτει τον κόσμο και δοκιμάζει τα όρια των εκλεκτών του συνοδοιπόρων.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΝΕΟΥ ΚΥΚΛΟΥ

«ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ BEARGRYLLS»

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.00 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ NATIONALGEOGRAPHIC