Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Pitching, Θεατρικής αφήγησης και Ρητορικής με εισηγητή τον Απόστολο Χατζή

Public Speaking: Οδηγός Επιβίωσης

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Pitching, Θεατρικής αφήγησης και Ρητορικής
με εισηγητή τον  Απόστολο Χατζή

@INNOVATHENS powered by Samsung

Φεβρουάριος – Απρίλιος 2020

«Παγώνεις» και μόνο στην ιδέα τού να σταθείς μπροστά σε κοινό και να παρουσιάσεις την ιδέα σου; Έλα στο INNOVATHENS powered by Samsung και υποσχόμαστε ότι θα γίνεις guru στη δημόσια ομιλία!

Το INNOVATHENS powered by Samsung εγκαινιάζει, τον Φεβρουάριο του 2020, έναν νέο κύκλο εκπαιδευτικών σεμιναρίων με στόχο την ανάπτυξη των επικοινωνιακών δεξιοτήτων του σύγχρονου επαγγελματία που συχνά καλείται να μιλήσει για ένα συγκεκριμένο ζήτημα μπροστά σε κοινό. Αν είσαι διαφημιστής, δικηγόρος ή στέλεχος επιχείρησης, αν σε έχουν καλέσει ως ομιλητή σε συνέδριο ή αν για οποιονδήποτε λόγο επιθυμείς να εξοικειωθείς με τη δημόσια ομιλία (public speaking), τότε δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή στα νέα σεμινάρια του INNOVATHENS powered by Samsung που, μέσα από τη συνδυαστική αξιοποίηση της θεατρικής τέχνης και άλλων τεχνών και επιστημών, αποσκοπούν στη βελτίωση της επικοινωνίας σου παρουσία ακροατηρίου!

Ο νέος κύκλος θα διαρκέσει τρεις μήνες (Φεβρουάριος-Απρίλιος) και αποτελείται από τρία εκπαιδευτικά σεμινάρια (pitching, θεατρικής αφήγησης και ρητορικής) που θα ολοκληρωθούν σε τρεις ή τέσσερις συναντήσεις το καθένα. Εκεί, οι υποψήφιοι θα έρθουν σε επαφή με θεατρικούς αυτοσχεδιασμούς, ασκήσεις με κείμενα, διαλέξεις και hands-on πρακτικές, ενώ θα λάβουν coaching για την περεταίρω βελτίωσή τους.Εισηγητής των σεμιναρίων θα είναι ο Απόστολος Χατζής, πολιτικός μηχανικός ΑΠΘ, ηθοποιός, θεατρικός συγγραφέας και διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών με αντικείμενο το αρχαίο ελληνικό δράμα.

Περισσότερα εδώ