Τα λάθη των γυναικών στην αρχή μιας σχέσης!

Στην αρχή μιας νέας σχέσης έχουμε πολλά συναισθήματα και είμαστε ενθουσιασμένες. Κάνουμε πολλά όνειρα για τον άντρα που έχουμε δίπλα μας και ανυπομονούμε να τα ζήσουμε όλα μαζί του.

Ο έρωτας όμως και ο ενθουσιασμός καμιά φορά μας κάνει να μην βλέπουμε τα πράγματα όπως είναι. Επίσης είναι συχνό φαινόμενο να μην μπορούμε να σκεφτούμε τίποτα άλλο ούτε δουλειά ούτε φίλους παρά μόνο το αγόρι μας. Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα να κάνουμε κάποια λάθη στην αρχή της σχέσης. Ποια είναι αυτά όμως;

Καταρχάς επηρεαζόμαστε από τοn σύντροφό μας και ακούμε μόνο τη δική του γνώμη. Ρωτάμε για τα πάντα, για τις φίλες μας ή τη δουλειά μας, για τη σχολή μας και κάνουμε σχεδόν ότι μας πει αυτός. Μπορεί πριν τον γνωρίσουμε να ήμασταν πολύ ανεξάρτητες, να είχαμε τη δικιά μας άποψη σε όλα και αυτό σιγά-σιγά φαίνεται να το χάνουμε.

Αποτέλεσμα του προηγούμενου είναι να τα δίνουμε όλα από την πρώτη στιγμή. Σκεφτόμαστε ότι είναι ο άντρας της ζωής μας, ότι δεν θα  υπάρξει κάποιος άλλος για μας και θέλουμε να είμαστε πάντα και παντού μαζί του.Επίσης  αφού είμαστε συνέχεια μαζί του δεν βγαίνουμε πλέον με τις δικές μας παρέες και τις φίλες και αρχίζουμε να κάνουμε παρέα μόνο με τους δικούς του φίλους.Έτσι πηγαίνουμε  όπου πάει αυτός και αποκτάμε νέες συνήθειες και χόμπι. 

Αυτό μπορεί να είναι φυσιολογικό σε ένα βαθμό στην αρχή της σχέσης μας, όμως ο καθένας μας πρέπει να έχει τη δικιά του προσωπικότητα και τη δικιά του παρέα και να μην εξαρτάται από τον άλλον.

Τέλος παρατηρείται συχνά ότι ζηλεύουμε πολύ χωρίς λόγο και χωρίς να μας δώσει κάποια αφορμή ο άλλος. Λόγω του ενθουσιασμο, είμαστε ανασφαλείς και ίσως τον ξενερώνουμε εύκολα πετυχαίνοντας το αντίθετο αποτέλεσμα.