Η μόδα το 2020! Όλες οι νέες τάσεις

Μπήκαμε στο 2020, μπήκαμε σε μία νέα δεκαετία. Αυτή τη χρονιά θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στο κομμάτι της μόδας και είναι όλες συγκεντρωμένες σε αυτό το άρθρο.

Καταρχάς ας ξεκινήσουμε από τα βασικά πού είναι τα χρώματα που θα επικρατήσουν στα ρούχα και στα παπούτσια και στα αξεσουάρ. Μπορεί να είναι χειμώνας τώρα, όμως δεν είναι απαραίτητο να φοράμε μόνο σκούρα ρούχα δηλαδή μαύρα ή γκρι ή μωβ. Αντίθετα η χρονιά ξεκινάει δυναμικά με το ροζ και το κίτρινο να κυριαρχεί σαν τάση. Εμείς οι γυναίκες μπορούμε να επιλέξουμε κάποιο ροζ παλτό ή κίτρινα κοσμήματα. Επίσης θα δούμε το μπεζ και τα πιο γήινα χρώματα και τα πιο απαλά, όπως για παράδειγμα το baby blue να κυριαρχεί στη μόδα.

Από τα αξεσουάρ θα δοθεί  έμφαση σε μικρές τσάντες και μικρά κοσμήματα. Μια ακόμη τάση που θα δούμε το 2020 να κυριαρχεί  πολύ είναι  το less is more. Έτσι θα έχουμε ένα σύγχρονο στυλ και δεν θα υπάρχει υπερβολή. Επίσης κοσμήματα φέτος θα δούμε τα μονά σκουλαρίκια, τους κρίκους και τις πέρλες. Τα δαχτυλίδια σε ασημί ή χρυσό ή με χρωματιστές πέτρες, επίσης θα φορεθούν πολύ.

Το στυλ της δεκαετίας του 1970 επιστρέφει φέτος. Θα δούμε παντελόνια καμπάνες, γιλέκα, ζιβάγκο και σακάκια. Το στυλ της ντίσκο θα είναι στα top και θα δούμε πολλές γήινες αποχρώσεις.  Τα σχέδια που θα επικρατήσουν είναι τα καρό τα λουλούδια και τα ξεβαμμένα τζιν. 

Μαζί με τη δεκαετία του 1970 επιστρέφουμε και στο 1990 και στη μόδα του. Θα έχουμε λοιπόν στις τάσεις άνετα υφάσματα, πουλόβερ, layering όχι επιτηδευμένο και επιμελώς ατημέλητο look. Τέλος θα δούμε στην αγορά ρούχα με μανίκια που θα έχουν όγκο, λεοπαρ ρούχα πχ. παλτό ή κολάν και χρώματα όπως το πράσινο και το μοβ.

Όπως κι να έχει πάντως να είσαι πάντα ο εαυτός σου και να φοράς ρούχα που αντιπροσωπεύουν εσένα!