Οι εμπειρίες των φοιτητικών χρόνων που πρέπει να ζήσεις!

Όταν είναι κάποιος φοιτητής διανύει μερικά από τα καλύτερα χρόνια της ζωής του είναι μεν ενήλικος χωρίς όμως τις υποχρεώσεις που έχουν οι υπόλοιποι ενήλικες που δεν σπουδάζουν και ασχολούνται με την εργασία τους ή την οικογένειά τους.

Είμαστε όλοι πιο χαλαροί πολλοί από μας, πηγαίνουμε σε άλλες πόλεις να σπουδάσουμε οπότε μένουμε είτε σε κάποιο σπίτι που νοικιάζουμε, είτε στη φοιτητική εστία και είμαστε  χωρίς τους γονείς μας  και χωρίς κάποιον να μας ελέγχει τι ώρα θα μπούμε και τι ώρα θα βγούμε,  τι θα φάμε,με ποιον θα κάνουμε παρέα, αν θα έχουμε σχέση ή όχι και δεν δίνουμε λογαριασμό σε κανέναν.

Όλοι θυμόμαστε τα φοιτητικά μας χρόνια με νοσταλγία και θεωρούμε ότι είναι από τις καλύτερες περιόδους στη ζωή μας. Αν είσαι ακόμα φοιτητής οφείλεις στον εαυτό σου να τα απολαύσεις όσο πιο πολύ μπορείς και να θυμάσαι τις  ωραίες στιγμές που ήσουν χαλαρός, χωρίς να αδιαφορείς για τις υποχρεώσεις που έχεις κυρίως απέναντι στην σχολή σου.Τι δεν πρέπει όμως να χάσεις με τίποτα από τη φοιτητική ζωή;

Τα ξενύχτια

Μπορείτε να μαζεύεστε σε σπίτια είτε στο δικό σου, είτε σε φίλους και να παίζετε επιτραπέζια παιχνίδια, να πίνετε, να τρώτε, να μιλάτε και να γελάτε πάρα πολύ γιατί αυτά τα βράδια και οι  ημέρες είναι που θα θυμάσαι μετά. Τέτοιου είδους συναντήσεις μπορεί να είναι και τα πάρτυ που δεν συμβαίνουν βέβαια μόνον σπίτια αλλά και στη σχολή ή σε κάποιο μαγαζί και είναι ευκαιρία να χαλαρώσεις από τη σχολή σου ειδικά μετά από μία εξεταστική.

Η σχολή η ίδια

Πέρασες κάπου που ελπίζω να σου αρέσει και μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου να ακολουθεί το  επάγγελμα που έχεις διαλέξει.Οπότε επειδή ο χρόνος δεν γυρνάει πίσω θα σου πρότεινα να πηγαίνεις στη σχολή να βλέπεις τα μαθήματα,να συναναστρέφεσαι με τους καθηγητές και τους συμφοιτητές σου και να ζεις όσο μπορείς αυτή τη μοναδική εμπειρία.

Οι φίλοι

Στο περιβάλλον της σχολής θα γνωρίσεις πάρα πολλά άτομα που με κάποιους θα κάνεις πολύ καλή παρέα. Επειδή είσαι ακόμα ανέμελος από υποχρεώσεις φρόντισε να πας διακοπές με τους φίλους σου από τη σχολή σου σε κάποιο νησί αλλά θα σου πρότεινα και το εξωτερικό αφού μπορείς να βρεις φθηνούς και καλούς προορισμούς.