Fashion tips: Πώς να συνδυάσεις το τζιν σου φέτος!

Το τζιν παντελόνι είναι ένα κομμάτι στην γυναικεία γκαρνταρόμπα που είναι διαχρονικό και φοριέται με όποιους συνδυασμούς θέλεις από το πρωί ως το βράδυ και σε άπειρα χρώματα και σχέδια. 

Το τζιν είναι ένα όμορφο και πρακτικό ρούχο που κάθε γυναίκα λατρεύει και δεν το αποχωρίζεται εύκολα.  Θα το βρεις πλέον σε πολλά μοντέρνα σχέδια όπως τζιν τύπου mom, vintage τζιν, και πολλά άλλα.

Μας έχει βγάλει ασπροπρόσωπες πάρα πολλές φορές σε πολλές περιστάσεις. Είτε σου αρέσει κολλητό, είτε σου αρέσει σε στυλ καμπάνας , είτε ανοιχτόχρωμο , είτε σκουρόχρωμο σίγουρα είναι ένα από τα αγαπημένα σου ρούχα.

Οι τάσεις που επικρατούν κάθε νέα χρονιά στο τζιν είναι διαφορετικές όμως σίγουρα θα βρεις κάποια που θα ταιριάζει πιο  πολύ σε σένα.

Στο σημερινό άρθρο θα ασχοληθούμε με τις γενικότερες τάσεις που υπάρχουν στη μόδα τώρα και πώς να τις συνδυάσεις όταν φοράς το αγαπημένο σου τζιν. Μπορείς να συνδυάσεις το τζιν σου φορώντας ένα ασπρόμαυρο print, το pied de poule. Μπορείς λοιπόν να βάλεις ένα κασκόλ αυτού του  τύπου, μια τσάντα ή ακόμα και ένα παλτό. Έτσι δημιουργείς ένα street style look.

Μία ακόμη τάση που βλέπουμε πολύ φέτος είναι οι καουμπόικες μπότες. Συνδύασε λοιπόν το μπλε τζιν παντελόνι σου με αυτές τις μπότες για πιο κάντρι looks. Extra tip: φόρεσε ένα lingerie μπλουζάκι. Τέλος οι μπλούζες με έντονους ώμους και φουσκωτά μανίκια σε πουά σχέδια ή και όχι είναι μια hot τάση που σίγουρα μπορείς να συνδυάσεις με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι για καθημερινά outfits.

Απογείωσε το στυλ σου με έμφαση στα αξεσουάρ όπως τα γυαλιά ηλίου, τις τσάντες, τα παπούτσια και τα μαλλιά σου, όπου μπορείς να φορέσεις ένα μαντήλι για πιο ξεχωριστά outfits.