Online dating! Το σωστό φλερτ μέσω διαδικτύου

Πλέον το dating έχει πάρει άλλη μορφή και μια πολύ δημοφιλής είναι το online dating. Ειδικά μέσα από τα social media είναι πιο εύκολο να προσεγγίσεις κάποιον ή κάποια και να του μιλήσεις για πρώτη φορά.

Όλοι εξάλλου περνάμε πολλές ώρες στο κινητό μας τηλέφωνο και έχουμε άμεση πρόσβαση σε φωτογραφίες και άλλα προφίλ, για να δούμε. Οπότε αν και εσύ έχεις δει κάποιον ή κάποια που σου άρεσε σε κάποιο προφίλ στο facebook ή στο instagram και θέλεις να ξεκινήσεις να μιλάτε ορίστε, κάποιες συμβουλές.

Έστω ότι στέλνεις μήνυμα στο κορίτσι ή στο αγόρι που σου άρεσε,αν υποθέσουμε ότι είστε ήδη φίλοι ή αν μιλάμε για το instagram ακολουθεί ήδη ο ένας τον άλλον. Ξεκινάς με κάποια πρώτα like σε φωτογραφίες για να δείξεις ότι υπάρχει ενδιαφέρον. Αν δεν τον έχεις φίλο ή δεν θα έχει φίλη τότε στέλνεις αίτημα φιλίας και περιμένεις να σε δεχτεί. Αν σε δεχτεί δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι το ιδιαίτερο, για να ενθουσιαστείς, γιατί πoλλά άτομα απλά δέχονται τα αιτήματα φιλίας.

Λοιπόν όταν είστε φίλοι και έχεις κάνει την κίνηση με τα likes, περνάς στο δεύτερο στάδιο που είναι να μιλήσεις πρώτη φορά με το αγόρι ή το κορίτσι που σου αρέσει.Καλό είναι εδώ να μην ξεκινήσεις με ένα τυπικό hi αλλά να γράψεις κάτι που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Δεν χρειάζεται υπερβολές στα κοπλιμέντα, ακόμα και εμείς οι κοπέλες δεν θέλουμε να ακούσουμε κάτι το ουάου. Είναι σημαντικό επίσης να ξέρεις πότε να τελειώσεις μία συζήτηση. Αν δεις ότι ο άλλος ή η άλλη αρχίζει και απαντάει μονολεκτικά ή με φατσούλες, μάλλον ήρθε η ώρα να αποχωρήσεις.

Τέλος να θυμάσαι ότι μπορεί να βρίσκεσαι πίσω από την οθόνη του κινητού σου ή του υπολογιστή σου και να μιλάς αλλά απευθύνεσαι σε έναν άνθρωπο που υπάρχει στον πραγματικό κόσμο και που  έχει συναισθήματα και αληθινά προβλήματα, οπότε να τον σέβεσαι.