Γιάννης Νιάρρος – Life Before Grammy’s | Γυάλινο Up Stage

Μπορεί ο Γιάννης Νιάρρος να μην κατάφερε να βραβευτεί στα φετινά Grammy, συνεχίζει όμως απτόητος τις παραστάσεις του στο Γυάλινο Up Stage και τον Φεβρουάριο.

Τέσσερις επιπλέον Δευτέρες που θα φιλοξενήσει δύο εξαιρετικούς συναδέλφους του, τον Ηλία Μουλά (3 & 10 Φεβρουαρίου) και τον Μίνωα Θεοχάρη (17 & 24 Φεβρουαρίου)

Μετά από ένα σερί από sold out παραστάσεις, ο βραβευμένος με βραβείο Χορν ηθοποιός Γιάννης Νιάρρος, θα συνεχίσει τις πρωτότυπες stand up εμφανίσεις του μετά μουσικής και τον Φεβρουάριο, κάθε Δευτέρα βράδυ, στο Γυάλινο Up Stage.

Στο Life Before Grammys που έγινε άμεσα talk of the town,  χτίζει και αποδομεί μιαν ανεπανάληπτη περσόνα. Έναν εκκεντρικό, ψωνισμένο, ευαίσθητο και ξεκαρδιστικό μουσικό, στην αναζήτηση της μουσικής του ταυτότητας που ονειρεύεται ότι θα έχει κατάληξη τα Grammy.

Σ’ αυτό το μουσικοθεατρικό one man show που περνά από διάφορα μουσικά στυλ (blues, rock, funk, pop, disco, jazz, hip-hop, trap,ελληνικά) και στα θεατρικά νούμερα που ερμηνεύει, τον συνοδεύουν κάθε Δευτέρα special guests από τον χώρο της μουσικής και του θεάτρου.

O Γιάννης Νιάρρος μετά τις συνεχείς ερμηνευτικές του διακρίσεις στο θέατρο αλλά και στον κινηματογράφο (“Στέλλα Κοιμήσου” – “Ποιός σκότωσε τον σκύλο τα μεσάνυχτα” – “Ορέστεια” – “Νοτιάς” ) αφήνει για λίγο το θεατρικό σανίδι για να αποκαλύψει στο κοινό και την πολυτάλαντη μουσική του διάσταση.

Συντελεστές

Σύλληψη: Γιάννης Νιάρρος – Χαρά-Μάτα Γιαννάτου – Χρήστος Μαστρογιαννίδης Σκηνοθεσία: Γιάννης Νιάρρος
Κείμενα : Βασίλης Μαγουλιώτης
Ενορχηστρώσεις : Xρήστος Μαστρογιαννίδης
Φώτα : Βασίλης Κλωτσοτήρας
Σκηνικά- Ρούχα: Τζίνα Ηλιοπούλου
Recording Studio : Κωνσταντινος Ρήγκος “ Ευφωνία”