Micro-dating, τι είναι και πώς θα το πετύχεις!

Σήμερα ο χρόνος που έχουμε εμείς οι άνθρωποι είναι πιο περιορισμένος στην καθημερινή μας ζωή. Όλοι τρέχουμε να προλάβουμε όσα πιο πολλά μπορούμε. Τη δουλειά, τη σχολή, τα χόμπι μας, τους φίλους, την οικογένεια και τη σχέση μας.

Θέλουμε και προσπαθούμε όσο γίνεται να μοιράζουμε ισάξια τον χρόνο μας, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο και εφικτό να συμβεί αυτό. Οπότε το να έχεις χρόνο για όλα αυτά είναι ακατόρθωτο κάποιες φορές.

Εδώ θα μιλήσουμε για τον χρόνο που αφιερώνουμε στη σχέση μας. Είτε μιλάμε για συγκατοίκηση,είτε όχι είναι σημαντικό να υπάρχει ουσιαστικός χρόνος και επαφή σε ένα ζευγάρι.  Και έρχεται εδώ σε αυτό το σημείο η επιστήμη και οι έρευνες να σου δώσουν για μια ακόμη φορά την λύση στο πρόβλημα αυτό της έλλειψης χρόνου.

Αν δεν έχεις λοιπόν χρόνο να είσαι με το αγόρι ή το κορίτσι σου όσο θα ήθελες και να πάτε για φαγητό ή σινεμά, ή μια εκδρομή, τότε κανονίστε μαζί το καινούργιο τύπο ραντεβού,  που ακούει στο όνομα,  micro-dating!

micro-dating ζευγάρι

Το micro-dating είναι λίγος χρόνος που ξεκλέβετε εσύ και η σχέση σου για να δείτε ο ένας τον άλλον στη καθημερινότητα και να κάνετε κάτι οι δύο σας. Ειδικά όταν είστε σε μια φάση που ένας από τους δύο ή και οι δύο μαζί είστε πιο πιεσμένοι από δουλειές και υποχρεώσεις είναι θεωρώ αυτός ο λίγος αλλά πολύτιμος χρόνος που αρκεί να σας φέρει πιο κοντά.

Το πώς θα το εφαρμόσετε στη πράξη αυτό το είδος του ραντεβού είναι στο δικό σας χέρι, ανάλογα πάντα με τα προγράμματα σας. Ίσως για παράδειγμα πάτε για ένα καφέ κάπου κοντά στη σχολή ή την δουλειά σας σε κάποιο διάλειμμα ή φαγητό πριν να πάτε σε κάποια δραστηριότητα σας. Επίσης μια ακόμη ιδέα micro-dating  είναι να ξυπνάτε λίγο νωρίτερα τα πρωινά για να τα περνάτε οι δύο σας, ειδικά αν μένετε μαζί  είναι το ιδανικό.

Με αυτές τις μεθόδους έχεις χρόνο πιο πολύ για το ταίρι σου και δεν χάνετε επαφή, ούτε απομακρύνεστε σαν ζευγάρι, ίσα ίσα το αντίθετο.