Μαθήματα μόδας και styling από την Kate Moss!

Το πολύ γνωστό μοντέλο Kate Moss, έχει χρόνια πορεία στον χώρο της μόδας και σίγουρα γνωρίζει πολύ καλά πως να ντυθεί σε κάθε εμφάνιση της, επίσημη και όχι.

Έχει μια καριέρα που την έχει απογειώσει (αν εξαιρέσουμε το κακό της παρελθόν με τα ναρκωτικά βέβαια)  και το όνομα της και η φήμη της είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την μόδα και το styling.  Επίσης έχει δημιουργήσει και η ίδια το δικός της πρακτορείο ταλέντων για μοντέλα, για χορευτές,κ.τ.λ., ώστε μέσα από αυτό να βρει νέους ανθρώπους και να τους βοηθήσει να κάνουν πράξη τα δικά τους όνειρα και τους στόχους.

Εδώ σε αυτό το άρθρο θα δούμε πως το μοντέλο αυτό, η Kate Moss, ξέρει πραγματικά από μόδα, ώστε να πάρουμε μαθήματα κι εμείς οι υπόλοιπες γυναίκες και να εμπνευστούμε γιατί όχι και για τις δικές μας εμφανίσεις και ντυσίματα.

Μπορείς να δοκιμάσεις διαφορετικά ντυσίματα και styling για να βρεις τι σου ταιριάζει καλύτερα τόσο στο σωματότυπό σου, όσο και στο στυλ που θέλεις να έχεις για να αισθάνεσαι και άνετα με τα ρούχα σου, αλλά και όμορφη μέσα σε αυτά. Να μην ξεχνάς επίσης ότι το κάθε ρούχο πρέπει να το “φοράς” εσύ και όχι να σε “φοράει” αυτό! 

Πρόσεχε τα ρούχα που διαλέγεις να εφαρμόζουν εντάξει πάνω σου ώστε να μην διαγράφεται κάτι που δεν πρέπει ή να δείχνεις ότι πνίγεσαι μέσα σε κάποια μπλούζα για παράδειγμα ή παντελόνι. 

Ο κανόνας less is more είναι ένα καλό κολπάκι και μυστικό για να θυμάσαι. Δεν χρειάζεται πάντα να είμαστε υπερπαραγωγή φορώντας όλα τα χρώματα μαζί ή υπερβολικά πολλά αξεσουάρ. Το απλό είναι πάντα πιο κομψό και σικ.

Μπορείς να δεις και τις παρακάτω φωτογραφίες με το μοντέλο Kate Moss, για να πάρεις ιδέες για τα επόμενα outfits σου. Όπως θα δεις κι εσύ προτιμάει κατά κύριο λόγο το μαύρο χρώμα, που πιστεύω είναι και το αγαπημένο για μας τις γυναίκες, ή έστω για τις πιο πολλές από εμάς. 

Της αρέσει να σπάει την μονοχρωμία με κάποιο έντονο χρώμα σε μπλούζα ή αλλιώς φοράει ένα σακάκι ή παλτό. Επίσης δίνει έμφαση και προσοχή στα παπούτσια που θα επιλέξει με το κάθε της ντύσιμο.