My Style Rocks 3: Ο Στέλιος Κουδουνάρης έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα

Ο Στέλιος Κουδουνάρης έστειλε στο χθεσινό επεισόδιο του My Style Rocks ένα πολύ δυνατό μήνυμα δύναμης και κουράγιου σε πολύ, πολύ κόσμο.

Συγκεκριμένα, κάποια στιγμή έφτασε και η ώρα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου να κάνει την πασαρέλα της ώστε να τη βαθμολογίσουν συμπαίκτριες και κριτές.

Φορούσε ένα μαύρο φόρεμα, μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα και κρατούσε μία κόκκινη τσάντα.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης δεν αρκέστηκε μόνο στην κριτική για την εμφάνισή της, άδραξε την ευκαιρία για να στείλε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα σε χιλιάδες ανθρώπους.

Είναι γνωστή η περιπέτεια που είχε η Ευρυδίκη με τον καρκίνο τον οποίο τον νίκησε.

«Και σκέφτομαι, είσαι μια γυναίκα, που έχει περάσει ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, Δεν είναι ταμπού και ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς και μακριά από μας και μακριά από όλο τον κόσμο αλλά όταν έρχεται ο κόσμος πρέπει να έχει τη δύναμη, οφείλει στον εαυτό του να έχει τη δύναμη να το αντιμετωπίζει, να πηγαίνει παρακάτω. Εσύ είσαι ένα τέτοιο παράδειγμα.

Ήσουν ένα χρόνο στο νοσοκομείο, έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ και είσαι εδώ, δυνατή, ίσως πιο δυνατή από ποτέ, έχεις ένα βήμα για να εμπνεύσεις πάρα πολλές γυναίκες και άνδρες που αντιμετωπίζει ή έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πράγμα και δεν είχαν όλοι την ίδια δύναμη με σένα και πραγματικά θα ήθελα να σου πω να πάρεις αυτή την ευκαιρία, αυτού του τηλεοπτικού χρόνου που έχεις, και να γίνεις παράδειγμα για όλες τις υπόλοιπες γυναίκες που το έχουν ανάγκη. Δεν γεννήθηκαν όλοι δυνατοί. Εσύ γεννήθηκες αγωνίστρια. Έτσι δείχνεις. Μην σπαταλάς το χρόνο σου έτσι…» είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Δείτε το βίντεο: