Δήλωσε συμμετοχή στον πανευρωπαϊκό τεχνολογικό φοιτητικό διαγωνισμό- Hackathon της EESTEC Τ.Ε. Aθήνας

Το EESTech Challenge (EESTEC Tech Challenge) είναι πανευρωπαϊκός φοιτητικός διαγωνισμός που διοργανώνεται από την EESTEC (Electrical Engineering Students’ European assoCiation). Eνθαρρύνει φοιτητές να αναπτύξουν τις γνώσεις τους πάνω σε τεχνολογικά θέματα καθώς και την ομαδικότητά τους διαγωνιζόμενοι με συμφοιτητές τους από όλη την Ευρώπη.

Το EESTech Challenge φιλοδοξεί να κινήσει το ενδιαφέρον σε σύγχρονες τεχνολογικές τάσεις και να δώσει την ευκαιρία εκπαίδευσης μέσα από online σεμινάρια.

Ο διαγωνισμός αποτελείται από 2 στάδια, τους τοπικούς γύρους και τον τελικό διαγωνισμό. Οι Τοπικοί Γύροι (Local Rounds) θα πραγματοποιηθούν από Τοπικές Επιτροπές της EESTEC σε 18 ευρωπαϊκές πόλεις. Ομάδες των 3 ατόμων θα βάλουν τα δυνατά τους το Μάρτιο για να διεκδικήσουν μια θέση στον Τελικό Γύρο (Final Round). Οι νικήτριες ομάδες θα συναντηθούν στη Κρακοβία το Μάιο του 2020 για να διαγωνιστούν για άλλη μια φορά και να αναδειχθεί η τελική νικήτρια ομάδα.

EESTech Challenge 2020 – Topic
Κάθε χρόνο επιλέγεται ένα διαφορετικό θέμα σύγχρονου τεχνολογικού ενδιαφέροντος με σκοπό να δοθεί έμφαση στην ακαδημαϊκή πλευρά του οργανισμού. Το φετινό θέμα του διαγωνισμού αφορά το Artificial Intelligence: Human Computer Interaction.
EESTech Challenge Local Round Athens
Μία από τις 18 πόλεις που θα φιλοξενήσει το διαγωνισμό φέτος είναι η Αθήνα. Η EESTEC LC Athens στοχεύει στην επαρκή εκπαίδευση και προετοιμασία των συμμετεχόντων στον τοπικό γύρο. Προς επίτευξη αυτού του στόχου, θα διεξαχθούν για εισαγωγή στο Artificial Intelligence δύο Side Events (Φεβρουαριος -Μαρτιος) και στη συνέχεια μια σειρά σεμιναρίων κατάρτισης (course) στον τομέα του Human Computer Interaction
Η παρουσία στα side events και η παρακολούθηση του course δε συνεπάγεται τη συμμετοχή στον τοπικό γύρο του διαγωνισμού το Μάρτιο.

Το Σάββατο, 14 Μαρτίου, στον χώρο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου θα πραγματοποιηθεί ο Τοπικός Γύρος της Αθήνας. 
Έπαθλο για τη νικήτρια ομάδα στον Τοπικό Γύρο της Αθήνας αποτελεί η κάλυψη των εξόδων διαμονής και διατροφής  για την Κρακοβία. 

Αν, λοιπόν, είσαι φοιτητής (μεταξύ 18 και 26 ετών) με υψηλό κίνητρο  και προθυμία να εργαστείς με την ομάδα σου πάνω σε ένα άκρως επίκαιρο και σύγχρονο τεχνολογικό θέμα,  έχεις την ευκαιρία να συμμετάσχεις σε ένα 8ωρο AI : Human Computer Interaction Hackathon και να βιώσεις μια αξέχαστη διαγωνιστική εμπειρία.

Για να συμμετάσχεις στο διαγωνισμό θα ήταν επιθυμητό να διαθέτεις:
•    Όρεξη για νέες γνωριμίες
•    Ενέργεια για να δουλέψεις με αφοσίωση πάνω στο θέμα 
•    Ενθουσιασμό και ευγενή άμιλλα να συναγωνιστείς με συμφοιτητές σου από όλη την Ευρώπη
•    Φορητό υπολογιστή (τουλάχιστον ένας από την ομάδα σου)

Δήλωσε συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα που θα βρεις σε αυτό το link μέχρι την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020.