Αποκριάτικο Party στο Black Duck

Αποκριάτικο Party στο Black Duck
Στο Black Duck
Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

Η μαύρη πάπια μασκαρεύεται και ετοιμάζει ένα τρελό αποκριάτικο πάρτυ!

Ο «πυρήνας» των Picos Apicos & The Pina Coladas επιστρέφει στο Black Duck για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αυτή τη φορά με guest τη μοναδική Ζωη Μουράτογλου, για ένα live που εγγυάται ασταμάτητο χορό.

Οι ίδιοι αυτοσυστήνονται ως «σούργελα» όλο το χρόνο, οπότε οι Απόκριες τους πάνε πολύ. Παντρεύοντας rock ‘n’ roll, swing και κλασικά ελληνικά party hits των 80s, 90s και 00s, οι Pina Coladas παρουσιάζουν ένα παντελώς ασόβαρο πρόγραμμα, που ωστόσο πάντα καταφέρνει να ξεσηκώσει ακόμη και το πιο απαιτητικό κοινό. Ο Elvis και οι Beatles συναντούν τον Μπίγαλη, τον Καρβέλα και τον Ρουβά σε ένα περιέργως συνεκτικό mix, που μοιάζει να φτιάχτηκε ειδικά για το Καρναβάλι.

Στο λάηβ παρεμβαίνει ο Intermedius (Λευτέρης Χαρέλλης) με το “Intermedius Show”. Mια βουβή μιμητική performance και lip syncing πάνω σε γνωστά τραγούδια της ίδιας εποχής στα πλαίσια της σάτιρας και της παρωδίας

Κρατήστε δυνάμεις όμως και για τη συνέχεια, καθώς μετά τα live acts οι residents DJs αναλαμβάνoυν τα decks του Black Duck και απογειώνουν τα beat της βαρδιάς.

Μασκαρευτείτε, φορέστε τα πιό τρελά ρούχα της γκαρνταρόμπας σας και ετοιμαστείτε για χορό!