Τι εκνευρίζει τις γυναίκες στους άντρες!

Μήπως εκνευρίζεσαι όταν θα κοιτάξει μια ωραία γυναίκα που θα περάσει από δίπλα του  ή εκνευρίζεσαι όταν δεν απαντάνε στα μηνύματα και στις κλήσεις σου; Ή μήπως πιο πολύ σε πειράζει ο εκνευρισμός τους όταν πας να ξεκινήσεις μια συζήτηση για την σχέση σας; Η αλήθεια είναι ότι έχουμε αδυναμία στο αντρικό φύλο και δεν θα μπορούσαμε να ζήσουμε χωρίς αυτούς, αλλά ώρες ώρες είναι πολύ εκνευριστικοί σε βαθμό να μας βγάζουν έξω από τα ρούχα μας!

Αυτό θα δούμε λοιπόν σήμερα, τι εκνευρίζει εμάς τις γυναίκες στους άντρες. Σύμφωνα λοιπόν με την πλειοψηφία των γυναικών, οι πιο πολλές ενοχλούμαστε από την ανωριμότητα τους και τον εγωισμό που έχουν. Πιστεύουν ότι έχουν πάντα δίκιο, πως βρίσκονται στο επίκεντρο των εξελίξεων και του κόσμου και θέλουν να γίνονται τα πράγματα με τον δικό τους τρόπο, ο οποίος είναι ο σωστός. Πολλές φορές δρουν επιπόλαια χωρίς να σκεφτούν τις συνέπειες και βέβαια δεν κάνουν σύνθετες σκέψεις. Αντίθετα εμείς οι γυναίκες, σκεφτόμαστε πάντα πιο περίπλοκα, όχι ότι είναι κι αυτό καλό σε όλες τις περιπτώσεις, αλλά θα υπολογίσουμε παραπάνω πιστεύω τις συνέπειες μιας πράξης μας και δεν είμαστε τόσο εγωιστικά πλάσματα,από την φύση μας. 

Σύμφωνα και με την γνώμη άλλων γυναικών, που ρωτήσαμε πολλές ενοχλούνται που θα κάνουν τα πάντα, ή σχεδόν τα πάντα για να “ρίξουν” μια γυναίκα, θα είναι οι πιο τέλειοι, οι πιο ευγενικοί, μέχρι να πάρουν αυτό που θέλουν και μετά “μη τους είδατε”. Αυτό οφείλεται συχνά στην ανασφάλεια που έχουν και οπότε θέλουν να επιβεβαιωθούν ως άντρες. 

Κάτι ακόμη που είναι εκνευριστικό στους άντρες είναι η αναποφασιστικότητα τους. Μπορεί να σου πει για παράδειγμα ότι θα κάνει το α και μέσα στα επόμενα δέκα λεπτά να θέλει να κάνει κάτι άλλο. Είναι λίγο δηλαδή σαν τα μικρά παιδιά που δεν ξέρουν τι θέλουν και γκρινιάζουν συχνά για πολλά.