Γιώργος Τσαλίκης: οι βόλτες του στη Νέα Υόρκη

Ο Γιώργος Τσαλίκης πραγματικά δεν χορταίνει να βολτάρει στη Νέα Υόρκη! Ο δημοφιλής τραγουδιστής και αντιδήμαρχος Περιστερίου ταξίδεψε στη μεγαλούπολη για επαγγελματικούς λόγους, όμως κατάφερε να βρει χρόνο για βόλτες και αναμνηστικές φωτογραφίες από τα αξιοθέατα.

Ο Γιώργος Τσαλίκης βρέθηκε και στο Ground Zero, το σημείο όπου έπεσαν οι Δίδυμοι Πύργοι το 2001 και έγραψε το εξής: «Πάντα νιώθω περίεργα όταν βρίσκομαι στο μνημείο των δίδυμων πύργων. Εκεί που το μυαλό σταματάει μπροστά στις τεράστιες τραγωδίες».

Δείτε τις φώτο:

View this post on Instagram

The city that never sleeps .. says to you GOOD MORNING ❣️

A post shared by Tsalikis (@tsalikisgiorgos) on

View this post on Instagram

Η κοινωνία μας επιβάλλει να «μεγαλώνουμε», παραγκωνίζοντας οτιδήποτε παιδικό. Έχουμε διδαχθεί ότι οι ιδιότητες της αθωότητας, της χαράς, της ευαισθησίας, της παιχνιδιάρικης διάθεσης και του ενθουσιασμού πρέπει να καταπιεστούν. Το παιδί μέσα μας αποτελείται από αυτές τις θετικές ποιότητες. Αλλά επίσης κρατά τα παιδικά μας τραύματα, τους φόβους και τους θυμούς μας. Οι «ενήλικες» είναι πεπεισμένοι ότι έχουν επιτυχώς ολοκληρωθεί όταν έχουν αφήσει πίσω τους εκείνο το παιδί. Όμως αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια. .Οι συχνά πρωταρχικές ανάγκες ενός παιδιού, για αγάπη, αποδοχή, προστασία, κατανόηση, φροντίδα– παραμένουν τα ίδια και σήμερα που έχουμε μεγαλώσει. Πρεπει λοιπόν το ενήλικο μέρος της προσωπικότητας μας να μάθει να σχετίζεται με το παιδί μέσα του ακριβώς όπως ένας καλός γονιός σχετίζεται και φροντίζει το παιδί του. Αυτο σημαίνει να του δίνει τη στήριξη και την αποδοχή, απαραίτητα στοιχεία αγάπης και συμβίωσης με ένα παιδί, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Πόσο χρόνο περάσατε λοιπόν σήμερα με το παιδί μέσα σας; #just_saying #food_for_thought #?

A post shared by Tsalikis (@tsalikisgiorgos) on