Σχέσεις και Άνοιξη!

Μπήκαμε και επίσημα στην Άνοιξη , στον Μάρτιο και αρχίζει σιγά-σιγά να αλλάζει η διάθεση όλων μας, η  μέρα να μεγαλώνει και αρχίζουν φυσικά και οι έρωτες. Ξυπνάει λοιπόν η φύση ξυπνάμε και εμείς και αρχίζουμε να προσέχουμε πιο πολύ τον εαυτό μας, την εμφάνισή μας και έχουμε πιο πολύ όρεξη για φλερτ και γνωριμίες με το άλλο φύλο.

Αυτό είναι βέβαια και λογικό να συμβαίνει, αφού το χειμώνα με τις βροχές και τις μουντές ημέρες που δεν έχεις όρεξη να βγεις καν από το σπίτι σου, πώς να έχεις την διάθεση να προσέξεις έναν άνδρα ή μία γυναίκα και ειδικά  να του μιλήσεις ή να της μιλήσεις. Οπότε δημιουργείται εύλογα το ερώτημα σε πολλούς και πολλές, που κατά κύριο λόγο βρίσκονται σε μία σχέση αν ο έρωτας τους θα αντέξει στο χρόνο και πιο πολύ στην Άνοιξη ή όχι.

Οι πειρασμοί λοιπόν αυξάνονται γύρω μας και καλώς ή κακώς κάποιοι άνθρωποι ίσως είναι πιο επιρρεπείς σε αυτούς τους πειρασμούς. Αφού η διάθεσή μας είναι πιο όμορφη και πιο ανεβασμένη. ίσως πολλοί θελήσουν να κάνουν μια αλλαγή στην ερωτική τους ζωή η μία αναγέννηση στη σχέση τους. Θέλουμε να υπάρχει κάτι το οποίο θα μας ανανεώσει ψυχολογικά και θα μας τραβήξει το ενδιαφέρον. Αν η σχέση μας δεν μας προσφέρει αυτά που θέλουμε, αν δηλαδή για  παράδειγμα το αγόρι μας δεν μας  διεκδικεί πλέον ή εμείς δεν κάνουμε κάποιο κομπλιμέντο στον άντρα μας, τώρα που αρχίζει ο κόσμος άντρες και γυναίκες να προσέχουν πιο πολύ την εμφάνισή τους, αυτό δεν είναι καλό σε μία σχέση που έχει μπει σε χειμερία νάρκη.

Επειδή στις σχέσεις πολλές φορές υπάρχει μια ρουτίνα και το δεδομένο τότε θα αναζητήσει κάποιος το διαφορετικό έξω από την σχέση του. Οπότε καλό θα είναι επειδή σύμφωνα με κάποιες έρευνες υπάρχουνε πάρα πολλοί χωρισμοί κατά την άνοιξη να φροντίσουμε τόσο τον εαυτό μας, όσο και το άλλο μας μισό.