The Comic Con 6 – Thessaloniki Comic Convention

Για τρεις ολόκληρες ημέρες (08-10 Μαΐου 2020), το Thessaloniki Comic Convention «The Comic Con 6» θα συγκεντρώσει κάτω από μία στέγη (το συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» τής ΔΕΘ-Helexpo), μερικούς από τους σημαντικότερους επαγγελματίες των κόμικς, του animation, των τηλεοπτικών σειρών, του κινηματογράφου αλλά και των παιχνιδιών σε κάθε μορφή τους (video, board και card games).

Το Thessaloniki Comic Convention «The Comic Con» δεν απέκτησε τυχαία τον τίτλο του σημαντικότερου convention στην Νοτιοανατολική Ευρώπη αφού έφερε στη Θεσσαλονίκη μερικούς από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες του χώρου παγκοσμίως όπως ο Frank Miller, ο Don Rosa, ο Esad Ribic, ο Brian Azzarello, o Dave McKean, ο Giorgio Cavazzano και πολλοί άλλοι…

Η φετινή χρονιά δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους καλλιτέχνες του “The Comic Con 6” θα βρίσκεται ακόμη ένας θρύλος: ο Kevin Eastman, δημιουργός της αγαπημένης σειράς “Teenage Mutant Ninja Turtles” (“Χελωνονιντζάκια”). Ο αμερικανός δημιουργός θα μοιραστεί με τους φίλους του άγνωστες στιγμές της δημιουργικής του καριέρας, θα αποκαλύψει ορισμένα από τα μυστικά που κρύβονται στους υπονόμους της Νέας Υόρκης ενώ θα υπογράψει στα συλλεκτικά τεύχη και τα παιχνίδια των επισκεπτών του convention. Στις επόμενες ημέρες θα αρχίσουν να ανακοινώνονται σταδιακά και όλοι οι φετινοί προσκεκλημένοι της διοργάνωσης.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Στο τριήμερο της λειτουργίας του το κοινό θα συναντήσει περισσότερους από 150 έλληνες δημιουργούς και διάσημους cosplayers ενώ θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει σε μοναδικά events, workshops & masterclasses, διαγωνισμούς, χάπενινγκς και να κερδίσει απίστευτα δώρα.

INFO:

The Comic Con 6

08-10 Μαΐου 2020

Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», στις εγκαταστάσεις τής ΔΕΘ-Helexpo.

Ώρες λειτουργίας: 10.00-21.00 (08 και 09 Μαΐου), 10.00-20.00 (10 Μαΐου).