Σειρές στο Netflix για να δεις το Σαββατοκύριακο!

Μετά από μια βδομάδα όλο δουλειές, μαθήματα, υποχρεώσεις, τρεχάματα, άγχος για τον κορωναϊό κι όχι μόνο, τι καλύτερο από το να χαλαρώσει κάποιος στο σπιτάκι του, μαζί φυσικά με μια καλή σειρά, από το Netflix, που τις βρίσκεις όλες εκεί μαζεμένες!

Οπότε χαλάρωσε, βάλε ότι πιο άνετο έχεις ή τις πυτζάμες σου, μαγείρεψε ή παρείγγειλε κάτι απ’ έξω, φτιάξε καφεδάκι και απόλαυσε μια ξένη σειρά στην ηρεμία του σπιτιού σου, μόνος,μόνη ή με τους φίλους σου ή με την σχέση σου.

Στο σημερινό άρθρο θα σου προτείνω δύο σειρές για να λιώσεις τώρα το Σαββατοκύριακο!

Cheer (Τσιρλίντερς)

Αυτή η σειρά μας δείχνει την ζωή των μαζορετών στο κολλέγιο του Ναβάρο, που βρίσκεται σε μία μικρή πόλη στο Τέξας στην Κορσικάνα. Εκεί παρακολουθούμε την προπονήτρια των τσιρλίντερς, την Μόνικα Αλντάμα, η οποία προσπαθεί μέσα από σκληρή και καθημερινή προπόνηση στις αθλήτριες της να μπορεί η ομάδα της να είναι η καλύτερη από όλες. Το κολέγιο του Ναβάρο μετράει πολλές νίκες στην πρώτη θέση στον κορυφαίο διαγωνισμό της Ντεϊτόνα. Σκοπός της προπονήτριας είναι να υπάρχει σερί νικών, αλλά οι προπονήσεις που κάνει στα κορίτσια έχουν ως αποτέλεσμα αρκετούς τραυματισμούς. Στη σειρά αυτή του Netflix βλέπουμε και την προσωπική ζωή του κολεγίου.

Για να πετύχει κάποια κοπέλα ως τσιρλίντερ το σίγουρο είναι ότι απαιτείται να έχει πολύ υπομονή και επιμονή μέσα της , γερό στομάχι, να μπορεί να λειτουργήσει με ομαδικό πνεύμα και να είναι δυνατή, χωρίς όλα αυτά εξάλλου δεν γίνονται τα σηκώματα και οι δύσκολες κινήσεις για την κάθε χορογραφία. Στην σειρά, όμως όπως και στην πραγματική ζωή ο ρόλος της προπονήτριας είναι καθοριστικός. Η ψυχολογική υποστήριξη είναι σημαντική τόσο στις νίκες,όσο και στις αποτυχίες των τσιρλίντερ. Εδώ θα δούμε πως η Μόνικα είναι δίπλα στα κορίτσια όχι μόνο σαν απλή προπονήτρια τους, αλλά και σαν μητέρα και σαν φίλη τους.

Spinning Out

Μια ακόμη σειρά , καταπληκτική του  Netflix,  με ένα ακόμη άθλημα, αυτή τη φορά του επαγγελματικού πατινάζ. Θα δούμε λοιπόν την ζωή και την καριέρα της Κατ Μπέικερ , η οποία ανατρέπεται ξαφνικά ύστερα από ένα ατύχημα της στον πάγο,που προήλθε από άσχημη πτώση της. Η ίδια είναι αποφασισμένη να φτάσει ως το τέρμα,ότι κι αν χάσει, γιατί θέλει όσο τίποτα άλλο στη ζωή της να πάει στους ολυμπιακούς αγώνες. 

Η σειρά αυτή έχει μόνο έναν κύκλο, και αποτελείται από δέκα επεισόδια. Η πρωταγωνίστρια μας, επαγγελματίας αθλήτρια του πατινάζ μετά την πτώση της, που εξαιτίας της χτύπησε στο κεφάλι της, δεν έχει να ξεπεράσει μόνο αυτό, αλλά και την διπολική διαταραχή. Από αυτή υποφέρει και η μάνα της. 

Η Κατ Μπέικερ έχει μόνο το πατινάζ να της γεμίζει την ζωή της και λίγο πριν παραιτηθεί από αυτό η πρόταση που θα κάνουν για τους ολυμπιακούς αγώνες, ανατρέπει τα πάντα. Έτσι λοιπόν θα αφήσει το ατομικό πατινάζ και θα αγωνιστεί στο ομαδικό μαζί με τον Τζάστιν, με το οποίο θα υπάρξει αμοιβαίος μεγάλος έρωτας.