Summer Nostos Festival 2020 | 21 έως τις 28 Ιουνίου στο ΚΠΙΣΝ

Summer Nostos Festival
στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
21 – 28 Ιουνίου 2020

Μια εβδομάδα που αξίζει να περιμένουμε όλοι! Οκτώ έντονες, δημιουργικές, απολαυστικές και ξεχωριστές ημέρες του Ιουνίου θα δώσουν τροφή στο μυαλό, το σώμα αλλά και την ψυχή μας.

Το Συνέδριο ΙΣΝ με θέμα «Ανθρωπότητα και Τεχνητή Νοημοσύνη», με ομιλητές όπως ο Stuart Russel και ο Νικόλας Χρηστάκης, θα διεγείρει τη σκέψη και θα ανοίξει τους ορίζοντές μας. Ο καθιερωμένος πια αγώνας δρόμου SNF RUN: Τρέχοντας προς το Μέλλον θα δοκιμάσει την αντοχή αλλά και την ετοιμότητά μας. Οι εικαστικές εκδηλώσεις και εγκαταστάσεις θα εξάψουν τις αισθήσεις και τη φαντασία μας. Και οι μουσικές συναυλίες με γνωστούς, διεθνείς καλλιτέχνες όπως ο Burna Boy θα μας προσφέρουν μια απολαυστική ένταση και ζωντάνια. Όπως πάντα, με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Το Summer Nostos Festival υποδέχεται τη νέα δεκαετία δυναμικά, με αισιοδοξία και ενέργεια. Από τις 21 έως τις 28 Ιουνίου 2020, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) πρωτοπόροι καλλιτέχνες, ερευνητές και στοχαστές μας προσκαλούν να συμμετάσχουμε σε έναν κόσμο σκέψεων, απόψεων, συνεργασιών, δράσεων, παραστάσεων και προβολών.

Το Summer Nostos Festival διοργανώνεται και υλοποιείται με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).