To 2o Bio Festival έρχεται στην Τεχνόπολη

Έχοντας σαν παρακαταθήκη τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η πρώτη διοργάνωσή του, το 2ο Bio Festival, που θα πραγματοποιηθεί 8-10 Μαΐου 2020 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, αναμένεται ακόμα μεγαλύτερο και πληρέστερο.

Με τη συμμετοχή 150 και πλέον εκθετών, τα περίπτερα των οποίων θα αναπτυχθούν σε 3.500 τ.μ., με ανανεωμένες οργανωτικές δομές και ακόμα πιο πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις, θα αποτελέσει το κορυφαίο εμπορικό γεγονός και σημείο αναφοράς για τα βιολογικά προϊόντα και το eco living στη χώρα μας.

Το 1ο Bio Festival κέρδισε τις εντυπώσεις

Η μεγάλη γιορτή της πόλης για τα βιολογικά προϊόντα, με 70 εκθέτες και 7.500 επισκέπτες -επαγγελματίες και καταναλωτές-, έθεσε γερές βάσεις ώστε να αποτελέσει στο μέλλον κομβικό εμπορικό φόρουμ του κλάδου και σημαντικό σημείο αναφοράς για την κουλτούρα του eco living στην Ελλάδα. Από την πλευρά τους οι εκθέτες είδαν να ανταμείβεται η εμπιστοσύνη που έδειξαν στο 1ο Bio Festival, καθώς είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με στελέχη και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων του κλάδου και να κλείσουν απευθείας εμπορικές συμφωνίες ενώ, τα έσοδα από τις πωλήσεις των προϊόντων τους στο κοινό του φεστιβάλ, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

To 2o bio festival επιστρέφει δυναμικά

Η επιτυχία αυτή απέδειξε ότι η «στροφή» των καταναλωτών στα βιολογικά και φυσικά προϊόντα δεν είναι μία απλή τάση αλλά μία πραγματικότητα που εδραιώνεται παγκοσμίως όλο και περισσότερο. Το 2ο Bio Festival, που θα πραγματοποιηθεί 8-10 Μαΐου 2020, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, στο κέντρο της πόλης, με την συμμετοχή -σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις- ακόμα περισσότερων εκθετών, με ανανεωμένες οργανωτικές δομές και ακόμα πιο πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις, αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος από επαγγελματίες που θέλουν να ενημερωθούν για τις τάσεις και τις εξελίξεις στον κλάδο αλλά και χιλιάδες καταναλωτές που θέλουν να μυηθούν στην κουλτούρα του eco living.

Σημείο συνάντησης για επαγγελματίες και καταναλωτές

H συμμετοχή 150 εκθετών -των σημαντικότερων παραγωγικών και προμηθευτικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των βιολογικών και φυσικών προϊόντων – θα αναδείξει το 2ο Βio Festival σε ένα σημαντικό σημείο συνάντησης για 10.000 επαγγελματίες και καταναλωτές που αναμένεται να το επισκεφτούν. Οι εκθέτες λοιπόν, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε επαγγελματίες από κάθε γωνιά της Ελλάδας και να πραγματοποιήσουν B2B συναντήσεις με στελέχη και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Παράλληλα, θα αναδείξουν την γκάμα των προϊόντων τους σε ένα ευρύ καταναλωτικό κοινό, το οποίο θα μπορεί να αγοράσει τα προϊόντα απευθείας από τον εκθέτη κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.