Νέες κυκλοφορίες τον Μάρτιο στο Netflix!

Τώρα που αναγκαστικά όλοι μένουμε σπίτι λόγω της καραντίνας τι καλύτερο από το λιώσιμο με σειρές, ταινίες στο αγαπημένο μας Netflix, που δεν μας έχει προδώσει ποτέ.

Οπότε ας βολευτούμε στο κρεβατάκι μας ή τον καναπέ μας, ας πάρουμε και μια κουβερτούλα γιατί τα κρύα ακόμη καλά κρατούν, σοκολάτες, πατατάκια, καφέδες, κρασάκι κι ότι αρέσει στον καθένα μας, αγκαλιά το ταίρι μας και ας παρακολουθήσουμε όχι μόνο μια σειρά ή ταινία αλλά πολλές.

Το τρέιλερ του Netflix για τον Μάρτιο

Έρχονται στο Netflix Ελλάδας | Μάρτιος 2020

Νέες ταινίες

Moneyball

Moneyball (2011) Movie Trailer - HD - Brad Pitt

Σε αυτή την ταινία θα απολαύσουμε τον μοναδικό και πολύ γοητευτικό, Μπράντ Πίτ. Οπότε ξεκινάμε σίγουρα με έναν καλό λόγο για να δούμε τα επεισόδια. Πρόκειται για μια ταινία στην οποία θα δούμε την ζωή ενός μάνατζερ μιας ομάδας μπέιζμπολ στο Όκλαντ. Αυτός παίρνει την απόφαση να φτιάξει μια ομάδα βασιζόμενος στην στατιστική.  Έχει πολλές ανατροπές σαν σειρά και πιστεύω ότι θα σου αρέσει λόγω του ρεαλιστικού της σεναρίου.

Spenser Confidential

Spenser Confidential - Mark Wahlberg | Official Trailer | Netflix Film

Μια ακόμη καινούργια ταινία που θα προβληθεί τώρα τον Μάρτιο και μάλλον είναι περίπτωση κλασσικής αμερικάνικης ταινίας με ανθρωποκυνηγητό μεταξύ  ενός πρώην αστυνομικού και  ενός μποξέρ. Στη μέση βρίσκεται η έρευνα ενός φόνου.

Παλιές σειρές με νέους κύκλους

Ozark

Επιστρέφει με την τρίτη σεζόν, όπου ο Marty και η Wendy πρέπει να βρουν έναν νέο και ασφαλή τρόπο για να μην κινδυνεύσει το καζίνο τους κι ότι έχουν δημιουργήσει. Οι έχθροι τους πολλοί, από το μαύρο χρήμα που έχουν ξεπλύνει και θα πρέπει να προσέξουν  και τους δικούς τους από τα καρτέλ.

Kingdom

Στην δεύτερη σεζόν της σειρά θα δούμε ότι έρχεται ο χειμώνας και μαζί του η μάχη στην Joseon μεταξύ των ζωντανών και των απέθαντων. Ο πρίγκιπας θα υπερασπιστεί το βασίλειό του από τα ζόμπι; Θα είναι μια δύσκολη μάχη, όπου όλοι θα πρέπει να διαλέξουν μεριά και δεν θα ξέρει ποιος να εμπιστευτεί ποιον.