3 Χρήσιμα apps για Android!

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε τρεις χρήσιμες εφαρμογές για χρήστες android που θα σου λύσουν τα χέρια πραγματικά αν τις κατεβάσεις στο κινητό σου.

1.Google Maps

Είναι μία πολύ διάσημη εφαρμογή που την χρησιμοποιούν οι χρήστες Android, κάθε μέρα για να μετακινηθούν μέσα στην πόλη ή σε κάποιο ταξίδι τους. Πρόκειται για μία αξιόπιστη εφαρμογή, αφού είναι της Google και θα σου δώσει διαφορετικούς δρόμους για να πας στον προορισμό σου, με όποιο τρόπο κι αν κινείσαι, δηλαδή, είτε βρίσκεσαι με τα πόδια, είτε με το αυτοκίνητο, είτε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, είτε με κάποιο ταξί. Επίσης θα σου πει σε πόση ώρα περνάει το λεωφορείο από τη στάση που εσύ θες να το πάρεις , ενώ δείχνει και την κίνηση στους δρόμους. Με κόκκινο χρώμα τους δρόμους που έχουν πάρα πολύ αυξημένη κίνηση, με πορτοκαλί χρώμα αν υπάρχει μέτρια κίνηση και με μπλε χρώμα αν δεν υπάρχει καθόλου κίνηση.

2. Dark Sky

Μια ακόμα χρήσιμη εφαρμογή για τους χρήστες android είναι το dark sky. Η εφαρμογή που είναι για την σωστή ενημέρωση του καιρού.Υπάρχουν συχνές ανανεώσεις μέσα στην εφαρμογή, κατά τη διάρκεια της ημέρας με σωστές προβλέψεις, οπότε μπορείς να ξέρεις αν θα βρέξει ,πόσο δυνατή θα είναι η βροχή, αλλά και πόσο θα διαρκέσει. Οι προβλέψεις γίνονται ανάλογα με την τοποθεσία που είσαι εσύ, τόσο για μια ημέρα αλλά και για όλη τη βδομάδα.

3.Shazam

Τέλος μια χρήσιμη και «έξυπνη» εφαρμογή για τους λάτρεις της μουσικής κυρίως είναι το shazam, με το οποίο μπορείς να βρεις οποιοδήποτε τραγούδι ακούς στην τηλεόραση, στο δρόμο σε κάποιο ραδιόφωνο, στο κλαμπ ή στο μαγαζί για καφέ που έχεις παέι. Σε αυτή την εφαρμογή υπάρχει και μια βιβλιοθήκη, όπου αποθηκεύονται όλα τα τραγούδια που βρίσκεις, τα οποία μπορείς να τα βρεις και ανά καλλιτέχνη.