COVID-19 vs Οικονομία: Η Ευρωπαϊκή Ένωση ένα βήμα πριν την κατάρρευση;

Η SAFIA (Students Association for International Affairs) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διεξαγωγή διαδικτυακής ημερίδας με θέμα “COVID-19 vs Οικονομία: Η Ευρωπαϊκή Ένωση ένα βήμα πριν την κατάρρευση;” την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 (09.04.20) με ώρες εργασίας 19:00 με 21:00.

ΟΜΙΛΗΤΕΣ:

-Μαριλένα Κοππά: Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Συγκριτικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο
-Γιώργος Παγουλάτος: Καθηγητής Ευρωπαϊκής Πολιτικής και Οικονομίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Αντιλαμβανόμενοι τη δυσκολία της κατάστασης, και την αναγκαία αναβολή των δραστηριοτήτων που είχαν προγραμματιστεί, γίνεται η κάθε δυνατή προσπάθεια να παραμείνουμε ενεργοί και να συνεχίσουμε τις δράσεις μας, με τα όσα μέσα διαθέτουμε.

Χωρίς καμία αμφιβολία, το κυριότερο πλήγμα της επέλασης της πανδημίας του κορωνοϊού αποτελεί η ανθρώπινη ζωή. Σε δεύτερη ανάγνωση όμως, η παγκόσμια οικονομία παρουσιάζει ήδη τεράστια ύφεση, της οποίας οι διαστάσεις προβλέπεται να ξεπερνά ακόμα και την οικονομική κρίση του 2008. Στόχος, λοιπόν της συγκεκριμένης συζήτησης είναι να αναλυθούν οι μέχρι τώρα οικονομικές συνέπειες του ιού σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και σε τι βαθμό επηρεάζεται η οικονομική και πολιτική σταθερότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η διαδικτυακή ημερίδα θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Teams. Έτσι, συμπληρώνετε τη φόρμα συμμετοχής με το email που χρησιμοποιείτε προκειμένου την ημέρα διεξαγωγής της ημερίδας να σας σταλεί η πρόσκληση στην ομάδα. Σε περίπτωσή που διαθέτετε λογαριασμό συνδεδεμένο με την πλατφόρμα, προτείνουμε να μας καταχωρίσετε το συγκεκριμένο email.

Tη φόρμα θα τη βρείτε εδώ

* Απαραίτητη προϋπόθεση η εγγραφή στη φόρμα συμμετοχής. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
* Προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 και ώρα 15:00.

Θα σταλούν ηλεκτρονικά πιστοποιητικά παρακολούθησης.