Seven Seconds: η αστυνομική σειρά του Netflix που «αποδίδει» δικαιοσύνη

Εποχή καραντίνας και ο χρόνος που περνάμε σπίτι όλοι είναι άπλετος. Μια καλή σειρά είναι ότι πρέπει! Το “Seven Seconds” είναι μία σειρά που σου προτείνω να δεις!

Ένας αστυνομικός με το όνομα Τζαμπλόνσκι παίρνει μετάθεση στο New Jersey και είναι στην ομάδα δίωξης κατά των ναρκωτικών. Ένα πρωινό ο Τζαμπλόνσκι χτυπάει “αφηρημένος” ένα μαύρο παιδί, τον Μπρέτον.

Αντί να φωνάξει ασθενοφόρο εκείνος μαζί με τους συναδέλφους του συγκαλύπτουν το περιστατικό με αποτέλεσμα το παιδί να πεθάνει αφού διακομίζεται στο νοσοκομείο. Οι αστυνομικοί συκαλύπτουν όλα τα στοιχεία και όλα δείχνουν ότι την έχουν “γλιτώσει”. Για κακή τους τύχη υπάρχει μία βοηθός εισαγγελέα και ο ντετέκτιβ που τη βοηθά, οι οποίοι έχουν άλλη γνώμη..

Βασίζονται στα στοιχεία και σιγά σιγά καταλαβαίνουν ότι κάποιος χτύπησε και άφησε τον μικρό Μπρέτον να πεθάνει. Εκεί ξεκινάει και ο αγώνας τους για απονομή δικαιοσύνης.

Seven Seconds | Official Trailer [HD] | Netflix

Είναι μία σειρά που αν και έχει ένα μόνο κύκλο, σου μεταδίδει πολλά μηνύματα: να μη το βάζεις ποτέ κάτω, πως δεν πρέπει να υπάρχουν φυλετικές και κοινωνικές διακρίσεις. Την προτείνω σε όλους σας!

Π.Μ.