Vodafone TV! Η σειρά με την Sarah Jessica Parker που αξίζει να δεις

Αυτή την περίοδο που μένουμε σπίτι όλη την ημέρα, κάπως πρέπει να γεμίσουμε τον χρόνο μας. Μια λοιπόν καλή ιδέα θεωρώ και πιστεύω ότι σίγουρα πολλοί θα συμφωνήσετε μαζί μου, είναι να βλέπουμε σειρές και ταινίες. Μπορούμε να δούμε παλιές και αγαπημένες μας, που τις έχουμε κυριολεκτικά λιώσει και ξέρουμε απ’έξω τους διαλόγους ή μπορούμε να βρούμε καινούργιες και ενδιαφέρουσες προβολές. 

Στο άρθρο αυτό, θα σας προτείνω μια νέα σειρά που ξεκίνησα και είναι δωρεάν για όσους έχουν στο σπίτι τους Vodafone TV. Η σειρά αυτή είναι παραγωγή της HBO, που για μένα προσωπικά αποτελεί εγγύηση στις ξένες σειρές και πρωταγωνιστεί η Sarah Jessica Parker. 

Divorce είναι ο τίτλος της σειράς μας και αποτελείται από τρεις κύκλους.  Την πρώτη και τη δεύτερη σεζόν  θα τις βρεις διαθέσιμες στην τηλεόρασή σου, αν είσαι συνδρομητής, όπως είπαμε της Vodafone TV. 

Πρόκειται για μια κοινωνική κατά βάση σειρά, στην οποία παρακολουθούμε την ζωή της πρωταγωνίστριας ως μια παντρεμένη γυναίκα, εργαζόμενη, με δύο παιδιά. Το πρώτο επεισόδιο ξεκινάει με ένα πάρτι και μας βάζει κατευθείαν στο θέμα της σειράς, που δεν είναι άλλο από αυτό που δηλώνει και ο τίτλος της, δηλαδή το διαζύγιο. 

Στη συνέχεια της σειράς βλέπουμε πώς το κεντρικό ζευγάρι οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση, αν είναι κάτι οριστικό ή αν προσπαθούν και με ποιον τρόπο να σώσουν την σχέση τους, το γάμο τους και κατ’ επέκταση την οικογένεια τους. Επίσης παρακολουθούμε την  επαγγελματική ζωή του καθενός, την προσωπικότητά του και πώς διαχειρίζονται τις καταστάσεις που βιώνουν.

Divorce - Official Trailer - Official HBO UK

Αυτή η σειρά με κέρδισε σχεδόν αμέσως λόγω της αμεσότητας που υπάρχει στους ηθοποιούς,  αν και  ο λόγος που τη ξεκίνησα είναι η αγαπημένη μου ηθοποιός Sarah Jessica Parker.  Μετά το Sex and the city, που όλοι ξέρουμε πολύ καλά, μου ήταν λίγο περιέργο να τη συνηθίσω σε μια άλλη σειρά και σε έναν άλλον  ρόλο. 

Όμως σας τη συνιστώ ανεπιφύλακτα, γιατί ούτε μεγάλη διάρκεια έχουν τα επεισόδια (περίπου 30 λεπτά), ούτε σε κάνει να βαρεθείς και μάλιστα μπορείς ταυτόχρονα να χαλαρώσεις, αλλά και να σκεφτείς δύο πράγματα για τις ανθρώπινες σχέσεις.